بچه هاسلام یه ردیاب آهنربایی میخوام برای پسرم که بزنم به زیر ماشینش بفهمم کجامیره پسرم یه ساله گواهینامه گرفته داره خلاف میکنه میخوام جلوشوبکیرم فقط من نه بلدم نصب کنم نه چیزی کسی می دونه یه ردیابی که زمان زیادی هم باشه ماندگاریش نمونه هم پیداش کنم ونفهمه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مغازه هایی که ردیاب و یا بعضی تزیینات ماشین دارن.اینجوری تازه خارج از بحث این مادر نگران، برای جلوگیری از دزد زدن هم عالی هستن.اگه خدانکرده ماشینو دزد ببره راحت میتونی با پلیس بری سر وقتش.حتی میتونی ماشینو هر جا که هست خاموش کنی که دیگه روشن نشه
زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
خب بین میشه با یه نفر که نصب میکنه هماهنگ کنی و تا اون بالاست و ماشین توی پارکینگ ، بیاد نصبش کنه و بره.مثلا در ماشینو یجوری با ریموت باز کن اون کارشو انجام بده بره.فقط باید حوست باشه پسرت پایین نره
زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!