2777
2789
عنوان

ردیاب

1536 بازدید | 18 پست

بچه هاسلام یه ردیاب آهنربایی می‌خوام برای پسرم که بزنم به زیر ماشینش بفهمم کجامیره پسرم یه ساله گواهینامه گرفته داره خلاف می‌کنه می‌خوام جلوشوبکیرم فقط من نه بلدم نصب کنم نه چیزی کسی می دونه یه ردیابی که زمان زیادی هم باشه ماندگاریش نمونه هم پیداش کنم ونفهمه

تعداد رای : 0
نظرسنجی
۴
0
0%
۳
0
0%

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برو ماشینو ببر ردیاب نصب کنن رو ماشین و به گوشی خودت وصل باشه.اصلا هم نمیفهمه روی ماشین ردیاب نصبه...تازه میتونی صدایی که که توی ماشین پخش میشه بشنوی

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
اون می‌فهمه گفتم کسی می دونه یه ردیاب بزارم توپاشنهدکفشش یابزنم زیرماشینش مخفی باشه 

همون ماشین بهتره اخه تو ازکجا میدونی کدوم کفش میپوشه یادرمیاره یانه 

منم یه ردیاب یه ضبط مکالمه واسه شوهرم میخام😁😆

Empty sky
کجاباید ببریم؟ هزینش چقدره؟

مغازه هایی که ردیاب و یا بعضی تزیینات ماشین دارن.اینجوری تازه خارج از بحث این مادر نگران، برای جلوگیری از دزد زدن هم عالی هستن.اگه خدانکرده ماشینو دزد ببره راحت میتونی با پلیس بری سر وقتش.حتی میتونی ماشینو هر جا که هست خاموش کنی که دیگه روشن نشه

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
برو ماشینو ببر ردیاب نصب کنن رو ماشین و به گوشی خودت وصل باشه.اصلا هم نمیفهمه روی ماشین ردیاب نصبه.. ...

متاسفانه نمیتونم ببرم چون همش باهاش بیرونه و نمیتونم فقط میتونم توپارکیینگ برم ومثلاردیابوبزن زیرماشینش خیلی باهوشه نمیخام بفهمه اصلا

متاسفانه نمیتونم ببرم چون همش باهاش بیرونه و نمیتونم فقط میتونم توپارکیینگ برم ومثلاردیابوبزن زیرماش ...

سعی کن یه روز ناشینو بگیری ازش.بگو میخوام برم فلان جا و پیاده یا با تاکسی نمیشه.اگه این ردیابو نصب کنی باهوش عالمم باشی نمیتونی پیداش کنی

قبلاخواستم نشدبگیرم ازش کلانمیشه بگیرمش 😔

خب بین میشه با یه نفر که نصب میکنه هماهنگ کنی و تا اون بالاست و ماشین توی پارکینگ ، بیاد نصبش کنه و بره.مثلا در ماشینو یجوری با ریموت باز کن اون کارشو انجام بده بره.فقط باید حوست باشه پسرت پایین نره