2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااااا.....ما چه پیشنهادی بدیم؟‌

خب ببین علتش چیه؟ کم کاری تو درس خوندن؟ عدم تمرکز؟ حواس پرتی؟

«‏و أنَا أبحَثُ عنِّي؛ وَجَدْتُكَ یٰا حُسین..!»  و هنگامی که در پیِ خودم بودم تــو را یافتم، یا حسین؛))♥️  ️

چندمی ؟ 

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 
 ترم سومم

برای خودت چالش بذار مثلا از این شروع کن که اگر هر ساعت ۳۰ دقیقه با تمرکز درس خوندی برای خودت یه هدیه بگیر ، همینطوری افزایش بده

نوشته بود چند روز پیش یه عقرب تو حیاط خونمون پیدا کردیم ، گرفتیمش بردیمش تو خونه تا بکشیمش ، اما قبل از این که بکشیمش ، خودش خودشو نیش زد ، نمیخواست به دست ما بمیره ، مثله سرباز کشوری که خودکشی رو به مردن توسط دشمن ترجیح میده ، یعنی غرور تا این حد ، بزرگ که بشم میخوام عقرب باشم ، فقط و فقط عقرب 
 یعنی موبایلمو خاموش کنم بدم به یکی میتونم بخونم ؟

من این مارو کردم خیلی تاثیر نداش چون فکرم درگیره می‌دونم برا اون کم میخونم تو هم کشف کن

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚