2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنیییین خواهشششش میکنم حواستون جم کنین بدبخت میکنید بچهاتونو بقراااان از دیشب چیزی شنیدم که مغزم داره میترررکه... دوتا دختر کلاس ششمی یه دختر کلاس اولی رو میبرن بیرون از مدرسه .. مدرسه بغلی ام پسرانه بوده دوتاام کلاس ششمی پسر میارن چشمای کلاس اولی میبندن پسرا تجاوز میکنن خدالعنت که خانواده هاشونو که فقط پس میندازن 

مثلا جلو همه  خب میزفتن توخواب

فکرمیکردن ما خوابیم، دوتا اتاق خواب خالی داشتیم ولی انقدر نفهم بودن ک فکرمیکردن اگه شبا تو اتاق بخوابن ما میفهمیم رابطه دارن نمیدونستن ک کنارگوش ما کارشونو میکنن بدتره

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش...
نکنیییین خواهشششش میکنم حواستون جم کنین بدبخت میکنید بچهاتونو بقراااان از دیشب چیزی شنیدم که مغزم دا ...

الانکه بگیم دست بچه ها گوشی نباشه میگن چه ربطی داره، فکر میکنین اینا از کجا این چیزا رو می‌فهمن خب حتما تو اینترنت روابط اینجوری رو دیدن‌که اینجوری میکنن،یا خانواده ها مواظب نیستن جلوی بچه هر جور فیلمی رو نگاه میکنن

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
نه چیزی نپرسید فقط بعد گفت چرا منو تنها گذاشته بودین ؟

احتمالا زیاد متوجه نشده فقط ممکنه همون صحنه تو ذهنش بمونه، اگه سرشو گرم کنین که تنها نمونه فکر کنه کم کم یادش میره، زیاد ببریدش بیرون تفریح و اینا سرش که گرم بشه زود یادش میره، 

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 
الانکه بگیم دست بچه ها گوشی نباشه میگن چه ربطی داره، فکر میکنین اینا از کجا این چیزا رو می‌فهمن خب ح ...

دقبییییقا من خودم عقدم و از وقتی اینو شنیدم توی شهر خودمون ب این کوچیکی اتفاق افتاده فهمیدم تربیت بچه فووووق العاده سخته تولید بچه و زایمان هنر نیست کاااش اول تربیت یاد میگرفتن کاش کااااش

جاری منم گفت ما اینور کارمونو میکنیم پسرشم نگاشون میکنه گفت شوهرم میگه این نمیفهمه حالا دیده بود پسر ...

دخترخاله من و شوهرش هم پزشکن. گویا دخترشون این موضوع رو دیده بود، آلتش رو میمالید، تا سیر نمیشد ول نمیکرد. من پرسیدم از دوستم که پزشک کودکان هست، گفت بچه ها از ۷-۶ ماهگی دیگه حس دارن، برای همین هست که میگن موقع عوض کردن کهنه شون، آلتشون رو زیاد دستکاری نکنین. این طفل معصوم گاهی روی دیگران هم انجام میداد، یه روز، بازی مبکردیم، روی من دراز کشیده بود، آلتش رو روی زانوی من میمالید، حتی اجازه نمیداد از جام بلند شم. وحشتناک ناراحت و غمگین شدم. باهاش صحبت کردم، ازش پرسیدم، گفت خیلی خوبه، اینجاتو زیاد دست بزنی، خیلی خوبه😳😳😳😳😳😳😳😳😳. هرچی سربسته خواستم به خانم دکتر بگم، فهمید ولی گویا نخواست بفهمه. مگه میشه مادر ندونه و ندیده باشه.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.