2777
2789
اگ همون روزی ک تاپیک زدی چندسالگی جای بچه رو جدا کردین،جدا کرده بودی.الان بچه اون صحنه رو نمیدید

هر کاری کردم نمیره جدا بخوابه حرفشو میزنم گریه میکنه

و منی که همیشه فوبیای اینو دارم بچم ببینه.... با اینکه در قفله. همش استرس دارم

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همین همیشه در قفل میکنیم 

دوتا از این دوربین مخفی ها ام ما داریم   

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یه بار شب شوهرم اومد دنبال منو دخترم با هم رفتیم اسکله،،، با ماشین دور میزدیم یهو وسط جاده دوتا سگ داشتن .... میکردن دخترم ۷ سالش بود جیغ میزد میگفت وای بابا بابا ببین سگا دارن کشتی میگیرن تو رو خدا بابا برو اون یکی رو نجات بده اینقدر جیغ زد خودشو کشت بعد تا چند روز فقط اداشون رو در میورد😂😂😂😂نمیدونستیم بخندیم یا چی

حتی اگه داخل یه اتاق بخوابن دلیل نمیشه همونجا پیش بقیه کاری کنن اشپزخونه پذیرایی این همه جا هست که ب ...

عزیزم مام رفتیم جای دیگه ولی هنوز خواب بود درو قفل نکردیم

وااااای

چه اتفاق بدی!

ممکنه برای همه پیش بیاد، الان وقت مواخذه خودتون نیست، فکر علاجه. با یه مشاور کودک صحبت کنید.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
واکنش بچتون چی بود؟ببرش پیش یه مشاور مهربون و حتما خانم باشه

ممنون عزیزم سریع فرستادم بیرون درم بستیم فقط بعد گفت چرا منو تنها گذاشته بودین ؟

چند سالشه؟ یاد اون پفیوزی افتادم که میگفت جلو دختر ۱ ساله م رابطه داریم همیشه شوهرم میگه هیچی حالیش ...

یادتونه منو اون تایپیک چقدر خوردید؟ فقط میخواستم بگم ابدا پیش بچه رابطه نداشته باشید که اونجوری شد🤦

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

ببین عزیزم اول از همه شما که بچه دارید باید رعایت کنید که کجا رابطه برقرار کنید وقتی مطمئن شدین بچت ...

چیزی ندید فقط دید منو پدرش لباس نپوشیدیم ولی همینم منو اذیت می کنه

دقیق دید یا‌نه، شاید چشماش خواب بوده خیلی دقیق ندیده، به نظرم بعدا اروم اروم ازش بپرسین‌که چی دیده&n ...

نه دقیق ندید فقط دید منو پدرش لباس نپوشیدیم سریع فرستادم بیرون درم بستیم فقط بعد گفت چرا منو تنها گذاشته بودین ؟

عزیزم

من قبلا شنیدم ک ی مشاور گفته بود اگ این اتفاق افتاد برای بچه توضیح بدین ک پدرو مادر همو خیلی دوست داشتن وهمو بغل کردن ی همچین چیزی 

اون الان فکرش صددرصد در گیر کار شماست اما نمیدونه چطور بیان کنه ... برای همین فقط تونسته بگه چراتنهام گذاشتی خودت برای ی مشاور زنگ بزن ببین چ توضیحی باید بهش بدی طفل معصوم گناه داره حتی ممکنه شبا خواب اون تصویر از شماروببینه...براش توضیح بدین تامعمای ذهنش رفع شه

2790
2778
2791
2779
2792