2777
2789

کلم سفید. پیاز سرخ میکنم گوشت هم سرخ میکنم بهشون نمک زردچوبه ادویه کاری و فلفل سیاه و و کمی پودر سیر میزنم. بعد رب میزنم کلم هایی که خورد کردم میریزم توش همش میزنم چند دقیقه باشه باهم سرخ بشن‌. برنج که آبکش کردم اینارو میریزم لایه لایه وسطش.زیرگازی میذارم دو ساعت و نیم دم بکشه. اوف عالیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اصلش با کلم قمری هس... قشنگ خورد کن خلالش کن و سرخش کن بعد سبزی کلم پلو. رو یه عده میریزن تو آب جوش بعد برنج اضاف میکنن یه عده هم با کلم قاطی میکنن و سرخ میکنن.... یکم زردچوبه و نمک و فلفل بعد که خوب تفت خورد آبلیمو یکم بهش بزن... 

گوشت چرخی هم کله گنجشکی ریز کن و سرخ کن آخر کار به کلم وسبزیت اضاف کن یکم تفت بده.... (البته اگه سبزیت با کلم تفت میدی) 

تو گوشت هم پیاز رنده کن و ادویه و نمک و فلفل.... 

سبزی کلم پلو؛ ترخون ریحون شوید جعفری 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
کلم سفید. پیاز سرخ میکنم گوشت هم سرخ میکنم بهشون نمک زردچوبه ادویه کاری و فلفل سیاه و و کمی پودر سیر ...

گوشت رو کله گنجشکی سرخ نمیکنی؟ 

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
خب اصلش با کلم قمری هس... قشنگ خورد کن خلالش کن و سرخش کن بعد سبزی کلم پلو. رو یه عده میریزن تو آب ج ...

بعدم همشو بعد آبکش لایه لایه میریزم لای برنج

من جفتشو استفاده کردم ینی هر دو با هم شوهرم کلم قمریاشو دوست داشت خودم کلم برگشو ...خیلی سلیقه ایه

من کلمو نواری خرد کردم بعد سرخ کردم بهش زردچوبه زیاد و آبغوره اضافه کردم بعد سبزیامو به کلم اضافه کردم سبزیشم ریحون که از همه بیشتره ترخون جعفری و تره بود بعد یکم تفت دادم تا آب سبزی کشیده شد بعد گذاشتمش لای برنج و دم کردم قلقلیاشم جدا سرخ کردم تو خود برنج نذاشتم

کله گنجشکی یعنی چی

اینکه قلقلی میکنن سرخ میکنن 

ی سوال کلم قمری نمیخواد ابپز کرد خام خرد کنم سرخ کنم

نه نمیخواد آب‌پز کنی ولی موقع سرخ شدن زیرش کم باشه که هم بپزه هم قشنگ سرخ بشه