2777
2789

سه سال بود یکی رو دوست داشتم افتضاح ها خیلی دوسش داشتم آخرشم بهم پیشنهاد دوستی نداده .خلاصه خیلی به فکرش بودم .

منم هی دعا میکنم و می‌کردم اگه قسمت من نیست ازدلم بره بیرون تا اینکه دو روز پیش خیلی اتفاقی تصمیم گرفتم درباره مشکل استرس ام با یکی از مشاورین اسنپ صحبت کنم .هستین بقیفه شو بگم ؟

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هستیم،سرده درو بستیم

نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن                  ‌‌نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس می‌کنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...

خوب

بازم نشد.باور کن آنقدر ها هم سخت نیست فهمیدن اینکه بعضی ها می آیندکه نمانندنباشندنبینندو تــو اگر تمامی دنیا را هم حتی به پایشان بریزی آنها تمامی بهانه های دنیا را جمع می کنندتا از بین آنها بهانه ای پیدا کنند که بروند دور شوند.که نمانند اصلا پس به دلت بسپار وقتی از خستگی های روزگار پناه بردی به هر کسی لااقل خوب فکر کن ببین از سر علاقه آمده، یا از سر … !تا دنیایت پر نشود از دوست داشتن هایِ پر بغض که دمار از روزگارت درآورد !

ینی همیشه تو فکر و ذهنم بود .عکس که می‌داشت پست واستوری که می‌داشت ناخودآگاه لبخند می‌زدم😐😐😐🍂.

دو جلسه باهاش صحبت کردم (مشاورم )عاشق اون شدم .مشاورم 

کلا اون نفر قبلیه از ذهنم بیرون رفته 😐😐😐🍂.

حس بدی دارم 😐

بچه هم نیستم ها بگم از هورمون هامه ۲۵سالمه.

البته اینکه از فکر نفر قبلیه اومدم بیرون پیشرفت بزرگیه 😐🍂

خدایا شکرت بابت همه چیز💚 

بگ و

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

شت حرف توبرگریزون تر بود

بوخدا یخیدم🥶

نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن                  ‌‌نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس می‌کنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...