سه سال بود یکی رو دوست داشتم افتضاح ها خیلی دوسش داشتم آخرشم بهم پیشنهاد دوستی نداده .خلاصه خیلی به فکرش بودم .
منم هی دعا میکنم و میکردم اگه قسمت من نیست ازدلم بره بیرون تا اینکه دو روز پیش خیلی اتفاقی تصمیم گرفتم درباره مشکل استرس ام با یکی از مشاورین اسنپ صحبت کنم .هستین بقیفه شو بگم ؟
نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس میکنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...
مامانی دختر قشنگم 🧚🏻♀️یکی یک دونه ای منی تو چراغ خونه ی منی تو تا اخرین لحظه ای که نفس میکشم پشت و پناهتم همیشه هر وقت که بخوای کنارتم و از دوست داشتن و عاشقت بودن دست نمیکشم من عاشق چشمای مظلوم و بی گناهتم قشنگ مامان💖
ینی همیشه تو فکر و ذهنم بود .عکس که میداشت پست واستوری که میداشت ناخودآگاه لبخند میزدم😐😐😐🍂. ...
بابا تو دیگه کی هستی
من میرم تا عاشق منم نشدی😂
بدرود
نی نی یار جان بیا یکم بامن مهربون باش و تعلیقم نکن نزدیک به هشت میلیارد نفر تو این دنیا هستناغلب حس میکنم تو این عدد ده رقمی یک نفر نیست حرف منو بفهمه، فقط یک نفر ...