2777
2789

میخواستم بگم خیلی ممنونم انشالله  خدا هرچی میخواد بهت بده شاید پولدار نبود ولی بهم ۳۰۰ تومن داد حداقل پول ویزیت دکترم در اومد انشالله هر جایی که هستی خیر ببینی ازت متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادمای قدرشناس هم مثل شما فراوانه .

انشالله شمام به درجه کمک برسی و کمک حال نیازمند باشی

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

کاش اینجا باشی پیاممو بخونی که دل منو شاد کردی اینقدر فکرم درگیر بود که حد نداشت پول ویزیت دکترمم نداشتم دانشجو ام ولی اختیار پولمو ندارم یکی هزارتومن از کارت کم میشه بابام بهم زنگ میزد( مشکوک بودم به زیگیل تناسلی ) به خاطر تعارض دونفر سه سال پیش هنوز هم باید برم دکتر تو اوج این همه بی اعتمادی یه نور پیدا شد که کمکم کرد تا عمر دارم فراموشت نمیکنم 

اون خانوم قطعا درخواست دوستی براتون فرستاده و قطعا شماره کارتی چیزی از شما گرفته پس برو تو خصوصی ایش ...

اره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اون اکانت دیگم پرید 

اسمشوکه یادته نمیدونم چرااینجورتایپکا را اینروزا زیادمیبینم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖