2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه اسی  

بچها من نامزدم ی شهردیگه سر کار میره و خونه مجردی داره   ما از هم دوریم  اون هفته قرار بود باهاش برم که گفت نه حالا  هفته بعد بیا از هین حرفا  امشب بهم گفت تو چرا نمیای پیشم  اصلا دوس نداری بیای  گفتم خودت گفتی نیا که  

گفتم خب من اخر هفته میام گفته نمیخواد دیگه لازم نکرده بیای خلاصه   بحثمون تموم شد پیش خودم گفتم فردا بش میگم 

حالا برناممو نگا کردم دیدم شنبه امتحان دارم   امتحانام کلا شدو میشه نمیدونم چیگا کنم 

به نظرتون فردا ی بلیط بگیرم فردا شب برم پیشش تا جمعه بمونم جمعه برگردم

چی بهش بگم  به نظرتون ناراحت میشه ؟

به نظرتون پیش خودش فک میکنه چون ناراحت شد رفتم پیشش ؟؟؟

ولی من واقعا دلم واسش لک زده 😔اون فک میکنه من دوس ندارم

حالا میخوام بدون هماهنگی باهاش ی بلیط بگیرم برم پیشش    بعدم ی اسنپ بگیرم برم جلو خونش  به نظرتون  بکنم این کارو

همسرم خوابه باز چند شب پیش ک رفتم تو اتاق بخوابم حس کردم ی چیزی رو پتومه 

اخه من وقتایی که تنهام شبو نمیتونم بخوابم همه چیز خونه برام غیر عادی میشه. خودمو خسسسسته میکنم بلکه بتونم بخوابم. نه بابا هیچی نبوده اینجوری فکر نکنین

با اجازه اسی   بچها من نامزدم ی شهردیگه سر کار میره و خونه مجردی داره   ما از هم دوریم &n ...

نه مسئول حال خوب و بد دیگران نیستی به فکر درست باش باید تو این وضعیت به فکر آرامش و تمرکز حواست باشه. بعضیا شگردشون اینه با مظلوم نمایی می ندازنت تو فکر 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا