2777
2789
عنوان

خاطره اگاهی از بارداری !

| مشاهده متن کامل بحث + 912068 بازدید | 3568 پست
صبح ساعت 6:30 بی یب چک گذاشتم
یه خط پر رنگ یه خط خیلی کم رنگ شبیه هاله(3روز مونده به چری)
امیدوار شدمممممم
آرزو کن گوشهای ” خدا ” پر است از آرزو و دستهایش پر از معجزه شاید بزرگترین آرزوی تو کوچکترین معجزه ی ” خدا ” باشد . . .
خیلی خوشحالم از اینکه شماها هستید و بعد از خدا با حرفاتون بهم دلگرمی میدین اکرم جون خداروشکر انشاالله که بارداری و به سلامتی باشه.خداروشکر انشالله خوشحالی منو مینو همتو اینماه باشه و ما هم مثل تو بیایم از مثبت شدن بیبی چک خبر بدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوگل جان ناامید نباش باور کن بارداری منم عین معجزه بود
بعد از 14ماه که شوهرم آزمایش داد دکتر گفت امیدی نیست اما دقیقا یک هفته بعدش فهمیدم باردارم
مطمئنم تو مینو وبقیه دوستام به زودی زود خاطره بارداریشونو مینویسن
آقا سید محمدم داره واست یه همبازی میاد.نفسم
اکرم جون بی بی اشتباه نشون نمیده،به امید خدا بارداری،برای من و سوگل و مینو و بقیه بچه ها دعا کن،من خیلی شرایط بدی دارم،محتاج دعاهای شما هستم،انشاالله ماها هم بیام و اینجا خاطره بارداریمون رو بنویسیم.
پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕
این دکترا منه ناقص (رحمم مادرزاد میگن ناقصه) رو چه به امید
فقط به حق این ماه یه چیز از خدا میخوام امیدوارم اون رو لااقل بهم بده
چون خودشم میدونه به معنای واقعی خستم
خدا جون فقط تو باید بخوای
خدایا شکرت منم مامان شدم اونم مامان یه دختر زیبا به نام یاسمین زهرا
اکرم جونم نمیدونم ولله
هر کاری میخوام بکنم یه تاخیری توش ایجاد میشه
واقعا منه بنده ضعیف موندم توش
اکرم جونم خیلی سخته خیلی
خدایا شکرت منم مامان شدم اونم مامان یه دختر زیبا به نام یاسمین زهرا
فروش انواع عسل طبیعی دامنه های کوه سبلان با شهد گلهای طبیعی با موم و بدون موم به صورت جز و کل با نازلترین قیمت وتحویل رایگان در تمام نقاط کشور http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=622383&PostID=24372485#24372485
فروش انواع عسل طبیعی دامنه های کوه سبلان با شهد گلهای طبیعی با موم و بدون موم به صورت جز و کل وتحویل رایگان در تمام نقاط کشور
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=622383&PostID=24372485#24372485
مینوجان اکرم درست میگه وقتی خدارو داری این حرفو نزن که کلا نامیدی.درسته منم یک کم دلسرد و خسته شدم از انتظار ولی هیچ وقت امیدم رو کلا از دست ندادم خدا اگر بخواد به هر کسی بچه میده پس فقط امیدوار به لطف خدا باش من و همه بچه ها هم دعا میکنیم اگه بچه دار شدن به صلاحمون باشه خدا ناامیدمون نمیکنه.حالا یک کم دیرتر