2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم از گوگل ترنسلیت کمک بگیر ، اینطوزی ک خودش ترجمه می‌کنه برات از انگلیسی به فارسی واضح و قشنگ 

نیازی ب نوشتن هم نیست عکس میگیری از برگه

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)

نمیدونم چطوریه،ترنسلیت چیه؟باید نصب کنم

سرچ کن گوگل ترنسلیت برات میاره بالا دانلود کن و قسمت ترجمه رو بزن انگلیسی به فارسی 

بعد قسمت دوربین بزن بگیر رو برگه ترجمه میشه بخون

کاربری سابق برای دوستانی که میشناسن jojegg 🐥( تاپیک پس انداز...)

کیست ریزه  دارم،دیگه مشکلی ندارم؟ عزیزم اگه تخمدونام مشکلی داشتن اینجا مشخص بود؟

همه جات سالمه فقط چندتا کیست ریز توی تخمدانت داری که گفته ممکنه تخمدانت پلی کیسیت باشه باید آزمایش خون بدی اگه ذخیره تخمدانت هم بالا باشه یعنی پلی کیسیتک هستی

همه جات سالمه فقط چندتا کیست ریز توی تخمدانت داری که گفته ممکنه تخمدانت پلی کیسیت باشه باید آزمایش خ ...

ممنون عزیزم🥺🥺اخه خیلی میترسم‌چن ماهه اقدام کردم ولی خبری نیست میخوام‌ازمایش‌هورمونی بدم

ممنون عزیزم🥺🥺اخه خیلی میترسم‌چن ماهه اقدام کردم ولی خبری نیست میخوام‌ازمایش‌هورمونی بدم

نگرانی نداره حل میشه

آزمایش هورمونی باید روز دوم یا سوم پریودت بدی حواست باشه