2789
عنوان

شوهرم

595 بازدید | 31 پست

بچه ها مامانم لباسشوییش سوخت شوهرمم گفت بیا ما بریم ی لباسشویی قسطی واسش بگیریم گفتم نمی‌خواد گفت نه من خجالت میکشم چون یکساله ما با مامانم اینا زندگی میکنیم بعد اینکه تازه کلی پول سیسمونی دادن شاید دستشون خالی باشه  بزار ی کم جبران کنیم .رفتیم گرفتیم آوردیم. خالم اونجا بود یهو برگشت گفت وا این چیه گرفتید حداقل ی مارک بهتر می‌گرفتید شوهرم خیلی زود اعصابش خورد میشه کلی ناراحت شد منم اون لحظه انگار لال شدم هیچی نتونستم بگم مامانمم نبود اگه بود جوابش و میداد.دلم میخواد زنگ بزنم ی چیزی بهش بگم. بزنم ب نظرتون?

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه ،شاید از حسودی گفته ولش کن 

❤️اللهم عجل لولیک الفرج ....نمیدونم صلاح زندگیم چیه، خدایا تو که الرحم الراحمینی بهترین رو رقم بزن....همیشه روی رحمانیتت حساب کردم...عاشقتم خدا...خدایا شکرت ❤️❤️

بش میگفتی هر مارکی مد نظرت هست خاله جون شما بخر بیار.

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

اره

من بودم همون جا میشستم مینداختمش رو بند 😐😂😂

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

اره زنگ بزن بگو اون لحظه از روی عصبانیت نخواستم چیزی بگم که جروبحثی پیش نیاد بگو دفعه ی بعد اگه نظر خواستیم حتما با شما درمیان میزاریم 

خودش میفهمه

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏