2777
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 3807 بازدید | 42 پست
بزرگ شدن سینه و درد و عصبانیت سرگیجه تاری دید ادرار خونی ترس یا عصبی بودن اگه هر کدوم از اینارو داری ...

هیجکدوم ندارم.وقتایی که به سری مشکلات پیش میاد.خودمو میتونم کنترل کنم.حالت عصبی و پرخاشگر نیستم.

بهم گفت چند وقته مصرف میکنی منم گفتم یه سالی میشه.بعد گفت پس دوز کم مینویسم.اکی بودی بعد یه شب درمیو ...

همون دوز کم رو باید مصرف کنید باید در کنار قرص مراقب خودتون باشید وریش کنید کتاب بخونید خودتون رو سرگرم کنید فقط با گذشت زمان و برنامه ریزی باید از پسش بر بیاید مراقب خودتون زیاد باشید

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببین راهی جه من رفتم با کلی تحقیق بوده تا جواب گرفتم.اکه دارو مصرف کنی تا اخر عمرت باید این دردو بکش ...

عزیزم لینک این سایتی که گفتی رو میذاری لطفا

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
عزیزم لینک این سایتی که گفتی رو میذاری لطفا

https://marvi5.ir/%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/https://marvi5.ir/%d9%81%db%8c%d9%84%d9%85-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4%db%8c/ 

تری لاجی

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
همون دوز کم رو باید مصرف کنید باید در کنار قرص مراقب خودتون باشید وریش کنید کتاب بخونید خودتون رو سر ...

بله کتاب میخونم.خودمو سرگرم میکنم.من فقط همین قرص میخورم.قبلا پنج تا شش تا قرص میخوردم.یواش یواش همه حذف شد.فقط این موند

همون دوز کم رو باید مصرف کنید باید در کنار قرص مراقب خودتون باشید وریش کنید کتاب بخونید خودتون رو سر ...

من مشکل پسوریازیس هم دارم.باید همیشه ترس و اضطراب خودمو کنترل کنم

بله کتاب میخونم.خودمو سرگرم میکنم.من فقط همین قرص میخورم.قبلا پنج تا شش تا قرص میخوردم.یواش یواش همه ...

خداروشکر نگران نباشید قرص ها مضر نیستند اگه زیاده روی نشه و عاائم جدی گرفته بشه ان شا الله که درست میشه

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
من مشکل پسوریازیس هم دارم.باید همیشه ترس و اضطراب خودمو کنترل کنم

این بیماری ژنتیکی هستش یه سری مراقبت میخواد این قرص بخاطر اینکه استرستونو کم میکنه باعث میشه گسترش پیدا نکنه..لطفا اضافه وزن اگه دارید ورزش کنید الکل و دخانیات اصلا استفاده نکنید داروها رو با هماهنگی پزشک استفاده کنید توی سن بلوغ اگه هستید یکمی خودشو بیشتر نشون میده نگران کننده نیست اگه باردار هستید هم همینطور فقط مراقب خودتون باشید

سلام شما انگار چند ساله درگیر این مشکل بودین. منم تازگی ها اینجوری شدم. قرص مصرف میکنم شبها تو خواب دستم می‌پره. حالم بدتر شده. تو تجربه ات بهم میگی؟ چیکار کنم؟ دیدم تو با دارو خوب نشدی خیلی ترسیدم که بد تر بشم یا خوب نشم. تو رو خدا جواب بده

ببین راهی جه من رفتم با کلی تحقیق بوده تا جواب گرفتم.اکه دارو مصرف کنی تا اخر عمرت باید این دردو بکش ...

عزیزم من همه کار کردم نمیشه چکار کنم؟؟؟

همه اینایی که میگی انجام دادم بجز اون کدهایی که گفتی

زعفرون حساسیت دارم

وگرنه هرشی اسپند هم میخورم هم اتاق خوابم دود میکنم قبل خواب

گلاب اسپری میکنم و تو کل روز سرکار جلومه بو میکنم و تو چاییم و ابم میریزم

گرمیجات مرتب میخورم

بهارنارنج میخورم هرروز 

ورزشم میکنم

مراقب تغذیم هستم 

ولی داره منو میکشه این افسردگی کلا 24 ساعته ناراحتم یه غمی رو دلمه و نفسم تنگ میشه 

قبلا دکتر دوتا قرص داد اونارم میخورم دو هفتس اصلا 1 درصدم بهتر نشدم

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
عزیزم من همه کار کردم نمیشه چکار کنم؟؟؟ همه اینایی که میگی انجام دادم بجز اون کدهایی که گفتی زعفرو ...

سلام عزیزم،اول اینکه قرصاتو باید آروم آروم قطع کنی.کتاب شفای زندگی رو‌حتما مطالعه کن حتما.و یادت باشه این بیماری توی یک شب اتفاق نیوفتاده که بخواد یک شبه هم از بین بره.طول میکشه اما تو قوی باش❤️

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)