سلام سلام بچه ها خوبین.لطفا هرکی تایپک منو میخونه.اگه میدونه جواب بده.من الان نزدیک دو ساله قرص کلومیپرامین میخورم.دکترم دوزش کم کرد.دوز کم قرص خوردم حالم بد شد.دوباره اون حالتهای مضخرف من برگشت.دوباره بیقراری و استرس و وحشت من برگشت.که مجبور شدم دوباره همون دوز قبلی بخورم.کسی هست که این دارو رو مصرف کرده باشه.تاکی باید مصرف کنم.تا آخر عمر؟یعنی من خوب نمیشم؟
راست میگی منم آدم مذهبی نیستم اما آیه هارو وقتی به معنی توجه میکنم آرامم
منم ادم مذهبی نیستم ولی خدا برای هممونه اون عاشق ماس اگه ما بریم سمتش اون میدوعه که بغلمون کنه من هرروز دوس دارم بیشتر باهاش آشناشم واقعا عجیبه خیلی چیزا هست که ما هنوز خبر نداریم یا دقت نمیکنیم دنیای بعد مرگ خیلی جالبه ادمو جذبش میکنه ان شاءالله که عاقبت بخیر باشیم
برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم :) ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡ ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆
هنوز استفاده کنید فقط در زمان بارداری و شیردهی و یا اگه ضربان قلبتون خیلی رفت بالا و غش و تشنج بهتون دست داد و یا سرگیجه شدیدی داشتید اصلا اصلا استفاده نکنید
اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..