2777
2789
عنوان

افسردگی

3807 بازدید | 42 پست

سلام سلام بچه ها خوبین.لطفا هرکی تایپک منو میخونه.اگه میدونه جواب بده.من الان نزدیک دو ساله قرص کلومیپرامین میخورم.دکترم دوزش کم کرد.دوز کم قرص خوردم حالم بد شد.دوباره اون حالت‌های مضخرف من برگشت.دوباره بیقراری و استرس و وحشت من برگشت.که مجبور شدم دوباره همون دوز قبلی بخورم.کسی هست که این دارو رو مصرف کرده باشه.تاکی باید مصرف کنم.تا آخر عمر؟یعنی من خوب نمیشم؟

عزیزم دقیقا نمیدونم اما فک کنم باید در کنار مصرف قرص ی سری کارهای دیگه هم بکنی مثلا ریشه افسردگیتو پیدا کن تست طرح واره هارو بزن..تو گوگل سرچ کن میاره تست طرحواره ها ...بعدشم شما که نمیتونی تا آخر عمر قرص بخوری باید تفکر و باورهای تغییر بدی..فعلا هم ن دوز قبلی رو بخور اما بعدش حتما رو طرحواره هات کار کن خیلی بهتر میشی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دکترت روند بهبودی دیده که کم کرده بدنت تا به دز جدید عادت کنه طول می‌کشه طبیعی بوده یه دوره استفاده میکردی ویزیت بعدی میخواستی همون بمونه یا تغییر بده . دارو های اعصاب و افسردگی وابستگی میاره  کم کم به اون دز جوابگو نبودی دزبیشتر میخواستی ..کم کرده که وابستگیت کنترل بشه یه زمانی بشه قطعش کرد

خدایا من همیشه به امید نگاه تو زنده م 🤍

دکترت روند بهبودی دیده که کم کرده بدنت تا به دز جدید عادت کنه طول می‌کشه طبیعی بوده یه دوره استفاده ...

خودم به دکترم گفتم حالم خوبه.دیگه نمیخوام قرص بخورم.اونم گفت باشه دوز کم میکنیم.ولی حالم خیلی بد شد.

ببین راهی جه من رفتم با کلی تحقیق بوده تا جواب گرفتم.اکه دارو مصرف کنی تا اخر عمرت باید این دردو بکشی…

اول  داروهاتو کم کم قطع کن نه یکدفعه.در همون حین که داری قطع میکنی کارایی که بهت میگم بکن.

طبعت رو باید گرم کنی،افسردگی بیماریه که از کبد سرد میاد.

سردیجات رو کلا از رژیم غذاییت حذف کن(مرغ،برنج،سبزیجان خام…)تا چهل روز صبحانه ارده با شیره انگور، شب ها قبل خواب یک لیوان دمنوش زعفران با عسل،و یک قاشق مر.خ اسپند رو با اب قورت بده.

توی اتاقت شب عطر محمدی یا گلاب اسپری کن یا روی بالشت بریز چند قطره.

هر هشت ساعت ترکیب سیاهدونه با عسل.

این رژیم رو چهل روز مداوم باید ادامه بدی.

بعد توی سایت (مَروی ۵.ir ) تمام ویدیوهای دکتر الکس لوید رو ببین این یه تکنیک هست توی امریکا که خیلیا ازش خبر ندارن بنام هیلینگ کدز(کدهای شفابخش) و انجامش بده.

صفحات مجازیت رو از اخبار و پیام های دپرس و ناراحت کننده پاک کن.ادم های سمی و گله مند رو از زندگیت حذف کن.روزی نیم ساعت پیاده روی داشته باش یوگا خیلی توی پاکسازی کمک میکنه.

و درنهایت این تمام انچه بود که به بهبود من کمک کرد بعد از کلی رنج و درد.اینو بگم که ۱۰۰ نمیشی هیچوقت ولی ۶۰ میشی.

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

شاید الان بگی این چرت میگه شاید از من بدت بیاد یا قضاوتم کنی ولی یه راه هست که واقعا حالتو خوب میکنه منم افسرده بودم خودتو به خدا نزدیک  کن  نماز بخـــــون قرآن بخون با معنی ببین خدا چقدر عاشقته انسان شناسی از استاد شجاعی گوش کن ببین چجوری حالت خوب میشه 💜

ان شاءالله موفق باشی وعاقبت بخیر

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       
نه.فقط اضطراب و ترس .بیقراری

دست و پاهاتون بی حس میشه و سوزن سوزن میشه؟

اگه دوست داشتی با کسی صحبت کنی من روانشناسم میتونی حساب کنی،شرایطت خوب نیست؟مشکل داری؟خسته شدی؟فقط صحبت کن..کاری نکن..همین..
خودم به دکترم گفتم حالم خوبه.دیگه نمیخوام قرص بخورم.اونم گفت باشه دوز کم میکنیم.ولی حالم خیلی بد شد.

اره برای قطع باید کم کم دز رو بیاره پایین  همون در کم رو بخور کنارش تمرین کن راه های شاد بودن رهایی از استرس افسردگی و عصبانیت سعی کن توی محیطی که حالتو بد می‌کنه نباشی . یه جایی دیگه قرص کارساز نیست باید خودت خودتو محک بزنی 

شاید الان بگی این چرت میگه شاید از من بدت بیاد یا قضاوتم کنی ولی یه راه هست که واقعا حالتو خوب میکنه ...

راست میگی منم آدم مذهبی نیستم اما آیه هارو وقتی به معنی توجه میکنم آرامم 

شاید الان بگی این چرت میگه شاید از من بدت بیاد یا قضاوتم کنی ولی یه راه هست که واقعا حالتو خوب میکنه ...

نه عزیزم.چرا بگم.اومدم اینجا نوشتم که ازتون کمک بخوام.نملز میخونم.هر روز قرآن نمیخونم.ولی هفته‌ای یک جز قرآن میخونم.ختم برمیدارم.ولی حالم خوب نیست.دیگه اون خوده قبلم نیستم.

ببین راهی جه من رفتم با کلی تحقیق بوده تا جواب گرفتم.اکه دارو مصرف کنی تا اخر عمرت باید این دردو بکش ...

عزیزم این موارد برای پانیک هم جواب میده ؟؟ من توی جمع جدید پانیکم  .

عزیزم این موارد برای پانیک هم جواب میده ؟؟ من توی جمع جدید پانیکم  .

بله عزیزم.حملات پنیک از استرس و اضطراب میاد.این درمان افسردگی و اضطرابه.توی اون سایت حتما حتما برید ویدیوهارو ببینید رایگان هست.

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)