2777
2789
گاباپنتین برا گردنم دکتر داد حالت تهوع میگرفتم نخوردم واسه چیه؟؟

سلام عزیزم... واسه درد های ناشی از گیر افتادن عصبه.. من دوز 100 میخورم.. راضیم... الان سه روزه دوباره دردم شدید شده.. گاباپنتین و امگا3 و سویق جو و بستن گرون بند طبی رو دوباره شروع کردم . امشب شکررررخدا بهترم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز 4 روز هست که اصلا گردن بند رو از خودم جدا نکردم... گاباپنتین و امگا 3 هم خوردم.. 100 در100 ...

خداروشکر عزیزم من از چنتا دکتر و فیزیوتراپ گفته گردن بند عضلات ضعیف و تنبل میکنه میگن زیاد نبندید 

خداروشکر عزیزم من از چنتا دکتر و فیزیوتراپ گفته گردن بند عضلات ضعیف و تنبل میکنه میگن زیاد نبندید&nb ...

من تا زمانی که بهتر بشم هر روز میبندم.. دکترم گفته.. بهتر که میشم کمتر میکنم... انشاااله شما هم بهتر بشید

دو هفته اصلا از گردنت باز نکن.. گاباپنتین و امگا 3 رو هم مرتب بخور..و آب فراوووون

سلام عزیزم خوبین؟

منم یکماهه درگیر دیسک گردن شدم😭هیچ مسکنی آرومم نمیکنه

فکر نمیکردم همچین دردی هم وجود داشته باشه😭اصلا آروم و قرار ندارم😥😔

گاباپنتین میخورم گردنبند هم میبندم

امگا ۳ رو کی بخورم؟ شب قبل از خواب یا با غذا؟