2777
2789

پیش یه متخصص خیلی خوب باید برین به خصوص اگر اوایلش هست میتونین با کایروپراکتیک درمانش کنید همسر من دیسک گردن خیلی شدید داشت که بهش جراحی و پیشنهاد کرده بودن دیگه اما الان با همین روش درمان شده
جراحی هم بیهوشی داره ، هم هزینه بالا هم اینکه دور از جون باعث فلج شدن میشه اما ای روش ها اگر بهترتون هم نکنه بدتر نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کایروپراکتیک چیه؟ همسرتون پیش کدوم دکتر میرن؟ تهران هستین؟

کایروپراکتیک یک روش درمانی تخصصی  که بیشتر بر ستون فقرات و مفاصل تمرکز داره ین روش بیشتر برای درمان کمردرد، گردن‌درد، سردردهای ناشی از اختلالات گردنی، و سیاتیک کاربرد داره
همسرم پیش دکتر مهدی براتی مهوار میرفت متخصص کایروپرکتیک هستن فارغ التحصیل دانشگاه کانادا و عضو انجمن‌های علمی کایروپراکتیک ایران، کانادا و آمریکا. در حال حاضر ایشون به عنوان یکی از متخصصین برجسته در حوزه کایروپراکتیک شناخته می‌شن
مطبشون سعادت آباد هست این کارتشون و پیج اینستاشون

به نظر من گردن بند طبی نرم بهترین راه درمانه. کپسول امگا 3 و درمان درد گاباپنتین 100.. همه امتحان کنید به خصوص اگر با گوشی یا لب تاپ زیاد کار میکنید تا قبل از اینکه دیسک گردن بگیرید استفاده کنید

گاباپتنین ۳۰۰میخورم ولی تاثیر نداده

دکتر به من 2 هفته کامل دستور گردن بند طبی داد...کپسول امگا3 و سویق جو هم عالیه تا 40 روز..باید برا نتیجه صبور باشیی ولی استخوان مهره رو پر میکنه.. سرچ کن متوجه میشی

الان خوب شدین؟

خیلی بهترم.. ولی جارو برقی که میکشم یا با دست چیزی رو بدوزم دوباره اذیت میشم.. سریع گردن بندم رو میبندم... به حرف من گوش بده فردا برو حتما گردن بند بخر... اذیتش رو تحمل کن.. بذار مهره ات استراحت کنه..کپسول امگا 3 هم بخر..آب هم زیاد بخور

خیلی بهترم.. ولی جارو برقی که میکشم یا با دست چیزی رو بدوزم دوباره اذیت میشم.. سریع گردن بندم رو میب ...

من پیش میومد که از بعد از بیدار شدن حتما باید با کمک کسی مینشستم..الان الحمدلله خیلی بهترم