2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۱۸ روز بعد آمپول،بی بی زدم منفی بود نگه داشتم بیست روز بعد موعدم زدم مثبت بود  نباید عجله کن ...

وای توروخدا راست میگی خدا از دهنت بشنوه عزیزم واسه منم دعا کن خیلی چشم انتظارم 🌺🙏🥰

خب اشکال نداره منم دو دوره با فولیکول های خوب بازم پریود شدم. باید ادامه بدی. تا امید نشو.نگقتی اولی ...

آخه من سنم بالاست ۶ ماهه اقدامم ۳ ماه دارو میخورم دو بارم هاش سی جی زدم 

آخه من سنم بالاست ۶ ماهه اقدامم ۳ ماه دارو میخورم دو بارم هاش سی جی زدم 

سلام گلم . از همین حالا دور کمرت رو با یه شال ببند که گرم نگه داری دایم . عسل و سیاهدونه ناشتا بخور.یک قاشق چایخوری سیاه دونه بریز توی دهنت وقتی کامل جویدی،یک قاشقم عسل بخور و باهم ببر پایین . حتما حتما روزی یک ساعت پیاده روی متوسط رو به تند داشته باش.از همین حالا ویتامین د روزانه مصرف کن . هرروز سر سفره پیاز خام بیار و مصرف داشته باشین هردوتون.خرما که دیگه فراموش نکن دایم بخور.هرشب گل محمدی.آویشن.زنجبیل.دارچین.زعفران بجوشون همه باهم و یه لیوان بخور.به شوهرتم بده.روزانه موز مصرف داشته باش . روی سرامیک بدون دمپایی راه نرو.ظرف که میشوری دستکش دستت کن.ان شاالله که نتیجه میگیری.فقط عسل سیاهدونه و جوشانده،تا دهم یا یازدهم پریودیت مصرف داشته باش .چون گرم هست