2777
2789

کسی درباره تول گیری اطلاعاتی داره چ جوری انجام میشه اصلا فایده داره یا ن؟ 🥺

احساس میکنم تو گلوی بچه ام چیزی مونده ۵۰ روزشه دکترا هم قبول ندارن این جور چیزارو😔

نمیخوام بلایی ک سر بچه ی خواهرم اومد سر بچه ی من بیاد🥺 تو گلوش آشغال گیر کرده بود دکتر گفت عفونت کرده ی سری دارو داد بچه خوب نشد تشنج کرد خلاصه بردش بیمارستان شانسی اونجا ی خانومی بهش گفت تو گلوی بچه چیزی گیر کرده من ب ی خانوم گفتم بیاد درش بیاره بذار اون بچه ی تورو هم نگاه کنه از گلوش در بیاره آشغال رو در آوردن بچه دو روز بعد مرخص شد اما دکتر میگه ب خاطر تشنج مغزش آسیب دیده بچه بزرگ شد ب هیچ عنوان نمیشه باهاش دعوا کرد شدیدا عصبیه شاید عصبانیتش در حدی بشه ک آدم بکشه.😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره .‌من  سریعا متوجه میشم .

همش بینی و چشاشو میخاره . میبرم پیش یه خانم در روستاها زیادن . بپرسی میگن . از بینی فوت نیکنه از دهنش میاد بیرون .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

کلاهبرداریه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اخه عزیز من  بچه پنجاه روزه مگه جز شیر چیزی دیگه میخوره که تو گلوش گیر کنه؟؟

ن عزیزم همش ب دستش پرز و مو می چسبه چند بار دیدم برداشتم دو بارم سر پستونک بود مادرشوهرم چشماش ضعیفه ندیده بود من دیدم سریع برداشتمش

اون بچه هم داروهای بیمارستان نجاتش داده شما میزارید سر تل گیر

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
ن عزیزم همش ب دستش پرز و مو می چسبه چند بار دیدم برداشتم دو بارم سر پستونک بود مادرشوهرم چشماش ضعیفه ...

شما بهداشت پستونکش رعایت کن نیاز به این چیزا نیست اون مو وارد معده و بعد دفع میشه 

ن عزیزم من تو تالشم

خودت که اطلاعات داری

بعدماشنیدیم روستاهای تالش اینجوراشخاص هستن.

دکتر طب سنتیا بعضیابلدن.

رشت ، بالاتراز گاز درمانگاه سمت راست اسمش یادم نیست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

شما بهداشت پستونکش رعایت کن نیاز به این چیزا نیست اون مو وارد معده و بعد دفع میشه 

نخیربعضیاهسته وموتوگلوشون گیرمیکنه بچه وبزرگ نداره

خرافاتم نیست مطالعه کنید.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،