2777
2789
عنوان

تُل گیری ، تول گیری، قاریق گیری ، قاروق گیری😟

| مشاهده متن کامل بحث + 4560 بازدید | 36 پست
عزیز م شماره نبود ماشنیدیم اطراف تالش توروستاها کسایی انجام میدن پیگیرشو حتماپیدامیکنی،شک توبرطرف ک ...

نشدبروهمون درمانگاه رشت که،آدرس دادم.

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم از دیروز همش می اومدم ببینم شماره برام گذاشتی یا ن فردا میخوام برم ب آدرسی ک دادی ❤️🙏❤️ ...

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

این شماره که آقایی اونجا فصد ،،،، انجام میده شماره گرفتیم دیگه نرفتیم.

برای آدرس دادن بهترمیتونی بهش زنگ بزنی وبپرسی خانمه هست اون ساعت که میری

دختر منم چند وقت بود هر روزاز خواب بیدار میشد میگفت فین دارم آخر سر اسپری بینی میزدیم ولی هیچی نمیومد،صبحا از دهنش هم بو میومد بردیمش پیش تول گیر از بینیش هسته خرما در اومد ی بار هم قبلا تخمه در اومده بود

سلام . تو کرج سمت محمد شهر یه آقایی هست قاروقچی یا همون تل گیر خیلی حرفه ای من پسرمو میبرم هرچی گیر کرده باشه گلوش درمیاره میبینم . شمارشو میذارم زنگ بزنین آدرس دقیق میده بهتون 

09107470235

آقای دین محمدلو

سلام . تو کرج سمت محمد شهر یه آقایی هست قاروقچی یا همون تل گیر خیلی حرفه ای من پسرمو میبرم هرچی گیر ...

وای خدا خیرت بده هم تل خودم رو درآورد هم خواهرم و خواهرزاده ام خدا خیرت بده الهی