2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 126 پست
لطفا رابطه جنسی بی بند و باری رو عادی سازی نکنید. هر عقیه ای محترم نیست. انواع بیماریهای hiv  و ...

من هیچ وقت رابطه جنسی یا به قول شما بی بند و باری رو عادی سازی نکردم فقط گفتم که ازدواج توی ایران به نفع آقایون تموم میشه

کدوم حقوق اگه منظورت مهریه هست الان از صدتا مرد فقط یکی حاضر به دادن مهریه هست بقیه شون نمیدن

روابط چهارچوب داشته باشه و حداقل ثبت شده باشه بهتره ، یا هر روز گول یکیو بخورن و تن به روابط ناسالم بدن و فکر کنن طرف کشته مردشونه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با نظرت کاملا موافقم دوست عزیز

عزیزم اینجا همه خانوما خودشونو تو موضع ضعف میدونن و انتظار دارن از ازدواج و حتی رابطه جنسی چیزی نصیبشون بشه بحث بی فایدست🌹

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
به نام خدا رابطه جنسی یه رابطه دو طرفست دو طرف با هم لذت میبرن و کسی چیزیویه دست نمیاره یا از دست نم ...

ولی هدف خانمها از رابطه برقراری رابطه جنسی نیست برقراری رابطه عاطفیست. اصولا خانمها تمایلات جنسیشون بعد رابطه فعال میشه. پس وقتی هدفها یکی نیست توقعات و وطایف خواسته شده یکی از طرف دیگری فرق داره و بالعکس

کاربری دست دو نفر است

چه استدلال خنده داری مردها تو غرب مثل اینجا همه کاره نیستن!توغرب زنا هم به میزان مردا اموال دارن و ا ...

دلیل نمیشه نمونه ای که شما دیدی امار کودکان نامشروع اروپایی رو بیاره پایین

درضمن مگه تو ایارن تجارت میشه؟

شما تو غرب زن خانه دار دیدی؟ همشون کار میکنند یعنی مجبورن که کارکنن..رسم اشتباه ایرانی هارو پای قانون نذارید

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
من هیچ وقت رابطه جنسی یا به قول شما بی بند و باری رو عادی سازی نکردم فقط گفتم که ازدواج توی ایران به ...

با شما نبودم عزیزم. با elinakhamse  بودم و ریپلای زدم

کاربری دست دو نفر است

ولی هدف خانمها از رابطه برقراری رابطه جنسی نیست برقراری رابطه عاطفیست. اصولا خانمها تمایلات جنسیشون ...

موافق نیستم خانوما هدفشون رابطه عاطفی هم نیست فقط همیشه میخوان واسه خودشون حاشیه امن بسازن،که طرفو یه جورایی تحت کنترل داشته باشن،هدف از رابطه جنسی فقط باید لذت باشه همین هر هدف دیگه ای باشه اون آدم مشکل داره

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
کی این حرفو گفته،هرچی دلتون میخواد میگید و پشتش مینویسید زنان یا مردان کی به شما گفته نظر خودت رو ر ...

نطر من نیست نظر روانشناساست که احتمالا شما اینم رد می کنی.میگی فقط نظر من درسته

کاربری دست دو نفر است

از جمع بندی حرفاتون متوجه شدم عقایدها متفاوتی است کسایی که ازدواج  کاغذ  میدوننن و کسایی ازدواج امر مقدس و سنت پیامبر میدوننن.....  همه عقاید محترمه ولی بهتر نیستت ببینیم و چشمامون بیشتر باز کنیم که خدا چه میفرماید؟؟؟؟؟  

به نظرم خدا خیلی غریب رو زمین..... 

خود من خیلی ایراد دارم  اصلا ادعا پاکی ندارم.... ولی گاهی به این فکر میکنم ما اصلا قران درک میکنیم  یا فقط میگردیم دنبال منفعت خودمون نمیدونم والا!!!  درکل باید تا اونجایی میتونیم بهترین زندگی به خودمون بدیم حتی اگر بقیه ازمون دریغ کنن.... 

دلیل نمیشه نمونه ای که شما دیدی امار کودکان نامشروع اروپایی رو بیاره پایین درضمن مگه تو ایارن تجارت ...

ببین عزیزم شما مذهبی هستین به کاغذ اعتقاد دارین ما نداریم . دلیل نمیشه که بخوای با ما بجنگی هان؟ خب توی ایران چرا زن ها مهریه بالا میزارن خانم مذهبی؟

دلیل نمیشه نمونه ای که شما دیدی امار کودکان نامشروع اروپایی رو بیاره پایین درضمن مگه تو ایارن تجارت ...

کودک نامشروع😂😂اونجا شرعی نداریم عزیزم که کودکش بشه نامشروع!هر کودک متولد شده مثل بقیه تحت حمایت دولته و از حقوق قانونی برخورداره

بله تو ایران تجارت میشه وقتی مهریه بگیری و بهش چشم داشته باشی میشه کسب پول از ازدواج

کسی خانه دار نیست چون مردی وظیفه نداره به زنش خرجی بده همه موظفن نیاز مالی خودشون تامین کنن و مستقل هست آدما

شما ظاهرا روابط خارج از ازدواجو تایید میکنی

مسئله شخصیه هر کسی یه نظری داره