2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آبجی..ادما متفاوتن الان دوست من تو دوران دوستی قبل ازدواجشون با پسره رابطه داست وااقعا عاشق هم بودند ...

منظورم رابطه کامل نیستااا..رابطه کامل ک نههه البته اونم اگه طرف واقعا بخوادت عشقش کم نمیشه اگه عاشق باطنت باشه..من منظورم رابطه سطحی و درحد عشقبازیه

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
توی غرب وقتی دونفر بخوان ازدواج کنند اموالشون نصف میشه درتیجه مردها رقبتی به ازذدواج ندارند یکی از د ...

خب توی ایران هم مهریه سنگین باعث میشه مرد ها رغبتی به ازدواج نداشته باشن

خب توی ایران هم مهریه سنگین باعث میشه مرد ها رغبتی به ازدواج نداشته باشن

مهریه سنگین که یه قانون ثابت نیست بستگی به خانواده ها داره...

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
توی غرب وقتی دونفر بخوان ازدواج کنند اموالشون نصف میشه درتیجه مردها رقبتی به ازذدواج ندارند یکی از د ...

چه استدلال خنده داری مردها تو غرب مثل اینجا همه کاره نیستن!توغرب زنا هم به میزان مردا اموال دارن و اوناهم نگران اموالشونن مثل اینجا نیست که دخترا از خونه پدر منتقل بشن خونه شوهر!بعدم معیار ازدواج عشقه نه تجارت!اتفاقا اونجا صرفا تنها دلیل ازدواجشون عشقه و به خاطر همین فقط وقتی عاشق واقعی باشن ازدواج میکنن،البته دو طرف!دوتا دوست زوج اروپایی دارم که هر کدوم بعد از چندین سال دوستی تصمیم گرفتن ازدواج کنن خیلی هم ازدواج سالمس دارن،nتا هم دوست ایرانی دارم که واسه پول و خوشگلی و فرار از خونه پدر و آزادی ازدواج کردن که نتیجه خوبی نمیبینم ازش

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
استارتر عزیز با احترام‌به عقاید شما هر کسی یه نظر و تفکری داره و ازونجایی که افکار و زندگی دیگران‌‌ب ...

عزیز دلم من حرفای بیشتر روانشناسا و مشاورا گفتم از خودم در نیوردم انشالله هرکی هرکار میکنه سربلند موفق باشه و بهترین انتخاب برای زندگیش داشته باشه 

آیا اگه اون سند نباشه میتونی بری دادگاه ازون پسر شکایت کنی و حق و حقوقتو بگیری 

چه حق و حقوقی؟!

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
استارتر عزیز با احترام‌به عقاید شما هر کسی یه نظر و تفکری داره و ازونجایی که افکار و زندگی دیگران‌‌ب ...

لطفا رابطه جنسی بی بند و باری رو عادی سازی نکنید. هر عقیه ای محترم نیست. انواع بیماریهای hiv  و hpv و خیلی از بیماری های روحی و اخلاقی دیگه از جمله عدم تعهد و خیانت از همین عقاید اشتباه میاد

کاربری دست دو نفر است

لطفا رابطه جنسی بی بند و باری رو عادی سازی نکنید. هر عقیه ای محترم نیست. انواع بیماریهای hiv  و ...

من‌نگفتم روابط متعدد و ... گرچه اونم به خود فرد بستگی داره و مسلما منم اگه بدم‌میاد ازین روابط با ادمی وارد رابطه میشم که اونم‌با من‌هم‌عقیده باشه. پس لطفا عقایدمونو ب کسی تحمیل نکنیم