2777
2789
عنوان

روابط جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 4440 بازدید | 126 پست
ببین عزیزم شما مذهبی هستین به کاغذ اعتقاد دارین ما نداریم . دلیل نمیشه که بخوای با ما بجنگی هان؟ خب ...

کی جنگید عزیزم خوبه دارم اروم حرف میزنم/:

توهم میزنید چرا دوست عزیز

والا من ندیدم خانمهای مذهبی بالا بندازن

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
کی جنگید عزیزم خوبه دارم اروم حرف میزنم/: توهم میزنید چرا دوست عزیز والا من ندیدم خانمهای مذهبی با ...

من با چشمای خودم دیدم همسایمون مذهبی یعنی شدید .۱۰۰۰تا سکه واسه مهریه گزاشته بود.توهم خودت میزنی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصولا ازدواج یعنی خرید زن شما با ازدواج حقوقت میپره حتی اگر با اسناد رسمی بگیریشون ولایت بچه رو نمی ...

اره شاید چاره ای ندارن

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
کودک نامشروع😂😂اونجا شرعی نداریم عزیزم که کودکش بشه نامشروع!هر کودک متولد شده مثل بقیه تحت حمایت دو ...

اها خب پسسسس

شما کلا به اصل موضوع اعتقاد ندارید پس حرفی نیست ..

اینکه فکر میکنید حتی وجود کودک حاصل از روابط نامشروع مشکلی نداره جای بحث نمیذاره

اماباید بگم تحت حمایت دولتد نیستند بلکه خیلی هاشون فروخته میشن صادر میشن در سطل زباله ها رها میشن کشته میشن و و و و

اللهم الرزقنا شهادت فی سبیل الله❣️🌹 خواستی بهم لطف کنی یا لطفمو جبران کنی این دعا رو بخون برام مهربونم...🤗 از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را💙🫂  من هیچ خصومتی با شمایی که با من بحث میکنید ندارم جان دلم عقاید شما و شخصیت شماهم برای من محترمه! 🤭
من با چشمای خودم دیدم همسایمون مذهبی یعنی شدید .۱۰۰۰تا سکه واسه مهریه گزاشته بود.توهم خودت میزنی .

شمایی که جنبه بحث  ندارید با کوچیکترین حرفی میرنجید وارد بحث نشید

توهم میزدیند که دارم میجنگم دیگه غیر اینه؟ حرف خودتونه!

نکته اخر اینکه سعی کنید سطح درکتون رو باللتر از اطرافینوتون ببرید...دلیل نمیشه ایشون اونطوری باشن بقیه هم همینن...همین چندوقت پیش بود یه دخترخانمی عقد کردن و مهریه شون 14 سسکه بود...

موفق باشید

کدوم روانشناسا اتفاقا وقتی هم بهتون میگن منبع میگی روانشناسا در حالی که همچین چیزی ابدا وجود نداره ...

حتما شما نطر علم روانشناسی سطح اول دنیا رو مطرح کردی. اگه یه مقدار دقت کنید تبلیعات جنسی رو کیا میسازن؟ زن هایی که زیباییهاشونو میندازن بیرون تو همون جهان اول برای جلب توجه مردا

فیلمهای سوپر رو کی بیشتر دنبال می کنه؟

اصولا زنها رو استفاده می کنند برای تبلیعات جنسی . دیگه فیزیولوژی بدن زن و مرد رو هم انکار می کنید. 

کاربری دست دو نفر است

اها خب پسسسس شما کلا به اصل موضوع اعتقاد ندارید پس حرفی نیست .. اینکه فکر میکنید حتی وجود کودک حاص ...

کمتر بیست و سی ببین عزیزم😂 بیا باهم بریم یه سفر من تعطیلات سال نو میرم شاید نظرت عوض شد😉مواظبتم چیزی نمیشه کسی نمیکشتت،اتفاقا اینجاست که بچه های زیر سن قانونی به اسم ازدواج فروخته میشن و خیلیاشونم بچه کار و زباله جمع کنن،همشونم به قول شما مشروووووعن😊

دختر ایرونی همصدای من،خون شرقیه تو رگای من،عاشقت شدم یار جون جونی،دختر ایرونی دختر ایرونی...🤍💚        قدر خودتو بدون دختر زیبا قوی باش و نزار چیزی باعث شکست و غمگین شدنت بشه...          خدا محبت است🤍✝️ صلح، آرامش،آزادی☘🤍🤍🤍
حتما شما نطر علم روانشناسی سطح اول دنیا رو مطرح کردی. اگه یه مقدار دقت کنید تبلیعات جنسی رو کیا میسا ...

ببین همه ی جای دنیا وضع همینه حتی توی ایران خودمون. اونا زیبایی زن ها رو جذاب نشون میدن اما توی ایران حقوق زن ها رو له میکنند .کدومس خوبه؟

دوستت دارم و از اینکه نظراتت گفتی خیلی ممنونم برات بهترینا ارزومندم 💋💋💋💋💋

استارتر به نظرم قفل کن که دیگه بحث کش پیدا نکنه

کمتر بیست و سی ببین عزیزم😂 بیا باهم بریم یه سفر من تعطیلات سال نو میرم شاید نظرت عوض شد😉مواظبتم چی ...

خیلی جالبه اخه من اصلا اخبار نمیبینم وجالب تر اینکه اصلا تلوزیون نمیبینم چه ایرانی چه خارجی من خبر نامه دنبال میکنم خبرنامه امریکایی ترکیه ای انگلیسی  

بیخیال دخترخوب....گفتم که شما با ال موضوع وقتی مشکلی نداره دیگه بحث اشتباهه

موفق باشی 

دوستت دارم و از اینکه نظراتت گفتی خیلی ممنونم برات بهترینا ارزومندم 💋💋💋💋💋

ممنونم گلم.به نظرات همه احترام میزارم. خب بالاخره همه ی آدما عقاید خودشون رو دارن.منم بهترین آرزوها رو برای همه دختر ها و زنان دارم چون خودم از جنس مونث هستم .درک میکنم

ببین همه ی جای دنیا وضع همینه حتی توی ایران خودمون. اونا زیبایی زن ها رو جذاب نشون میدن اما توی ایرا ...

چه ربطی داره؟ اون خانم گفت زن و مرد تو ازدواج به یک اندازه دنبال هدف جنسی هستند من گفتم اینطور نیست. گفت که روانشناسی ایران اینو میگه. روانشناسی سطح اول جهان میگه برابره. منم گفتم دقت کنید به تبلیعات جنسی و اندکی هوش به کار ببرید متوجه میشید که نیاز جنسی زن و مرد یکی نیست

کاربری دست دو نفر است