معلم پسرم عکس کاردستی بچه های دیگری میزاره توی گروه مال پسرم رو نه یا مثلاً کلیپی از بچه هاشون براش بفرستن میزاره مال پسرم رو نه حالا دیشب بهش پیام دادم نیمکت پشتی از بس فشار داده بود نیمکت پسرمو پاش کبود کبود شده بود من سلام شب بخیر گفتم و خیلی محترمانه ازش خواستم با نیمکت پشتی صحبت کنه چون پسرم از پادرد گریه میکرد سین کرد جواب نداد😐حداقل جواب سلاممو میداد😐 اینم بگم ک بچم درسش خوبه کلاس اوله از کاردستی و همه چیز بهترین کلاس رو درست میکنم میدم میبره از بس هم باهاش تمرین میکنم کلا درسش خوبه و مرتبه ب نظرتون این معلمش طبیعیه رفتارش ؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بعد اگه گفت چرا بگو حتی جواب پیام نمیدی مجبور شدم به مدیر بگم
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
معلم پسر منم پیام رو بعد سه روز باز میکنه...حضوری همش میرم خفتش میکنم اخرشم میگم پیام دادماااا میگه ندیدم....حرفاتو حضوری بزن بگو میگم شاید پیام بد باشه شما جوابی ندادین رک صحبت کن با احترامو خنده جانم دلم
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...