2777
2789
عنوان

دوستان کسی اینجا رفته برای پلیسی؟

184 بازدید | 13 پست

خودتون یا خانواده و اشنا کسی بوده؟

اخه میگن نیروی انتظامی ۵ ساله نمیگیره خانم

بقیه بخش ها چی

فراجا و سپاه اینا

میدونید چطوری باید بریم و ثبت نام و شرایطش چجوریه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای نگو تو رو خدا!!!! می‌خوای دستت به خون جوون‌ها آغشته بشه؟؟؟ می‌دونی چقدر لعن و نفرین پشت سر نیروهای سپاه و فراجاست؟ آدم باید شکم بچه‌اش رو با پول حلال پر کنه. سپاه یعنی کودک‌کشی و تروریسم. این همه نشون می‌ده این بی‌شرف‌ها می‌زنند مردم رو نفله می‌کنند، دخترای مردم رو اذیت می‌کنند. گشت ارشادشون زد دختر مردم رو کشت!!! حالا شما می‌خوای بری توی این کار... باورم نمی‌شه...

وای نگو تو رو خدا!!!! می‌خوای دستت به خون جوون‌ها آغشته بشه؟؟؟ می‌دونی چقدر لعن و نفرین پشت سر نیروه ...

نه تو قسمت اداریش فقط

اخه چه کنم فقط فرهنگیان و نیروهای انتظامی که هم دانشگاهش پول میدن هم بعدش

شما که وضعیتم رو میدونیدفقط میخواستم ببینم چجوریه وگرنه میخوام برای فرهنگیان بخونم

نه تو قسمت اداریش فقط اخه چه کنم فقط فرهنگیان و نیروهای انتظامی که هم دانشگاهش پول میدن هم بعدش شم ...

دانشگاه فرهنگیان خیلی عالیه، ایشالا همونجا قسمتت بشه. شغل معلمی بهترین شغل دنیاست.

آخه توی این وضعیت اگر همه‌ی مردم با هم متحد نباشند شرایط بهتر نمی‌شه. خود جمهوری اسلامی شگردش اینه که همه رو فقیر و‌ گرسنه نگه داره تا مردم حاضر بشن برای یه لقمه نون، برن بسیج و صداوسیما و اینجور کارها. فرقی نمی‌کنه شما چه توی قسمت اداریش باشید چه غیر اداری، دارید برای یک سیستم فاسد کار می‌کنید که کارش سرکوب مردمه.