2777
2789
عنوان

آقاجونم یه بار دیگه بیا🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 46 پست
قربونت برم اسی خواهرمه خیلی این سه سال سختی کشید چون وابسته پدرم بود من دورم ازشون واقعا روزهای وحشت ...

الهی بگردمتون .قلبم تیکه شد براتون خواهری قشنگ مهربون 🖤🖤

ان شالله خدا به دلتون صبر بده .از خدا میخوام صبرو  تحملتونو زیاد کنه مخصوصا خواهر گلت و .

آقاجونتون جاشون بهشته و نگاهتون میکنه هواتونو داره عزیزای دلم .🖤🖤برای شادی روحشون و صبر خواهر گلت حمدو سوره و صلوات میزنم 🖤🖤روحشون شاد و قرین رحمت 🖤🖤

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردمتون .قلبم تیکه شد براتون خواهری قشنگ مهربون 🖤🖤ان شالله خدا به دلتون صبر بده .از خدا میخو ...

قربونتون برم که پیامتون کلی حس مثبت بهمون داد انشالله هرچی از خدا میخوای از جایی که انتظار شو ندارید بهتون بده،چشمام پر از اشک شد 😘😘😘😘🥲ممنونم از محبتتون خدارحمت کنه پدرتون رو منم براشون فاتحه میخونم😘

مرسی عزیزدلم ممنون از مهربونی و لطف قشنگت

فدات بشم عزیزدلم 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

قربونتون برم که پیامتون کلی حس مثبت بهمون داد انشالله هرچی از خدا میخوای از جایی که انتظار شو ندارید ...

عزیز دلی خواهرای قشنگم 🖤😘

ممنون از دعای قشنگت .خدا بهترینهارو سهم دلتون کنه از ته دلم از خدا خواستم 😘

عزیزم روح پدر تون شاد و غرق در آرامش 

با خوندن پستات اشکم بند نمیاد، هر چند پدرم در قید حیاته ولی دوس داشتم ،خصوصیات پدر مرحوم شما رو داشته باشه ولی حیف خودم محروم و دخترام محرومتر   ....  

خوش به حالت که چنین پدر مهربانی داشتی

اسی خوشبحالت که خواهر داری..

خوشبحالت که تو سن کم این درد رو تجربه نکردی

خوشبحالت که مثل من نیستی 

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!