2777
2789
عنوان

یباریه حس ششم توسایت بهم گفت

177 بازدید | 13 پست

من اسفندپارسال برام یه خواستگاراومدبعدمن خوشم اومداون نپسندیدبعداازیه حس ششم توسایت پرسیدم که ممکنه برگرده گفتش که اره تادوسه ماه دیگه توتابستون برمیگرده ولی دوماه بعدش همسرم اومد وازدواج کردیم..فک کنم حسش ۵۰ ۵۰بود😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی کدوم دعا و چله هارو خوندی؟

خیلی دعاهاوختمابودن بعضیاشویبارانجام دادم

ولی نمازجعفرطیار،نمازحضرت زهراوحضرت رسول وامام علی،،دعای عهدمشلول،،صحیفه سجادیه سوره یاسین واقعه فتح الرحمان نور استغفار نمازشب چله حقشناس مراقبه گاهی اوقات نمازاول وقت چله بسم الله...

خیلی دعاهاوختمابودن بعضیاشویبارانجام دادم ولی نمازجعفرطیار،نمازحضرت زهراوحضرت رسول وامام علی،،دعای ...

😐😐وای

شهیدپابرهنه‌ای‌که‌حتی‌یه‌عکس‌درست‌حسابی‌هم‌نداشت ، شهیدی‌که‌ناجوانمردانه‌به‌شهادت رساندند... #برای‌شهیدمظلوممان‌سیدروح الله‌عجمیان💔🖤نام‌ویادت‌گرامی،راهت‌ادامه‌دارد...
چله بیم الله چطوریه ؟

از روز یکشنبه شروع میکنی روز اول ۱۰۰بارمیگی بسم الله الرحمان الرحیم بحق بسم الله الرحمان الرحیم روز دوم ۲۰۰تاسوم ۳۰۰تاینی هرروزی میگذره ۱۰۰تااضاف میکنی تاروزآخر۴۰۰۰تامیشه

خیلی دعاهاوختمابودن بعضیاشویبارانجام دادم ولی نمازجعفرطیار،نمازحضرت زهراوحضرت رسول وامام علی،،دعای ...

اومدم تاپیکاتو بخونم چشمم افتاد به این...خدا قوت دلاور 😑😂😂😂😂

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲