2777
2789
عنوان

عمل بینی

9105 بازدید | 67 پست

فردا ظهر نوبت عملمه از ۱۲شب نیابد چیزی بخورم از طرفی شام دیوقت خوردم و سنگین بود جگر و کوبیده دارم از استرس میمیرم ک حین عمل استفراغ کنم تو نای بمونه خفه شم

فردا صبح قبل عمل بالا بیارم بهتره یعنی دست کنم گلوم😕

نه بهش فک نکن بالا نمیاری

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸ قبلش نخورده باشی اوکیه نگران نباش

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

آب نخور اصلا

من یک پرستار مهربونم❤👩🏻‍⚕اگر سوالی در زمینه نرسینگ (nursing) دارید حتما ازم بپرسید، اگر توان علمیشو داشته باشم با جون و دل جواب میدم💃🏻🥰لطفا سوال در مورد رشته و شغل پرستاری رو در این تاپیک پرسش در مورد شغل و رشته پرستاری بپرسید ازم❤🙏🏻

منم گفت شام نخور ۱۲ ب بعد دقیقااا ۱۲ ک شد باز شروع کردم ب خوردن😂

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

تا فردا هضم شده پیش کدوم دکتر جراحی داری؟من استری غش کردن داشتم بهت اگ‌قرص وادن قبل ازینک بری اتاق عمل نخور چون فشارت میاره پایین از حال میری دکتر عملت نمیکته

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .
بع یه سوال ببخشید دستشوییم برم معده خالی میشه دیگه تا ظهر

آره ولی نگران نباش بالا نمیاری آب نخور فقط

😂این چه فکریه  میگن ناشنا باش بخاطر این ک راحت بی حس و بیهوش شی  حالا فردا ب دکتره بگو ...

ع اخه رفته تو موخم ک دارو بیهوشی تهوع میاره جگر هم سنگین حین عمل نیاد