2777
2789

سر اینکه تاذیخ تولدو پسره برای چندمین بار یادش رفته 

نَقاشیم خوب نی وَلی خوب بَلَدَم دور هَمَتون و خَط بکشم عشقم اگ تو نبودی من این زندگیو ادامه نمی‌دادم🥺💔هر چی بیشتر میگذره بیشتر بهم ثابت میشه تو قشنگترین اتفاق زندگیم بودی😍💋.                           یک تار موی تو را به کوهی از زر ندهم...                                     به جز تو به کسی مقام دلبر ندهم🤤❤️       انشالا یه روزی تاپیک عروسیمون و میزنم نی نی سایت و عکس دستامون😍ممن همونیم ک مامانم برام مادری نکرده تویی که امضامو میخونی به این دنیای گوه یه نفر دیگ رو اضافه نکن 🥺💔یا برا یچت با کل وجودت مادری کن خدا جونم اولین رویام اون خونه ای هس که می‌خوام با همراه نامزدم بسازمش🥺دومیش ی دخمل کوچولوی ناز پیسر هم باشه عشقه😍🤤❤️قووول میدم براش مامانی بشم که مامانم برام نبود🥺💔                                                  ‌‌                      درخواست دوستی پسر قبول نمیکنم🔴🔴   من هیچ دوستی ندارم دوس داشتید باهام حرف بزنید درخواست بدید دخترا🥺♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزبر کنان اومدیم

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

ولی عشق این نیستا.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی
پس چیه ک نمیتونه یه تاریخ تولدو حفظ کنه فردا ک رفتن سر خونه زندگیشون یهو ادرس خونه رو یادش بره چی😔 ...

نه یادش نمیره عزیزم.

اللهم عجل لولیک الفرج  ....  با آل علی هر که درافتاد ور افتاد....      هرکس اسیر عشق حسن ع شد امیر شد                                    با انسانها و حیوانات مهربان باشیم احدی رو قضاوت نکنیم ، غربالگری شروع شده عجله کن توبه کن تا بتونی سوار کشتی نجات آقا بشی... بازم خوددانی