2777
2789

من دقیقا ۲۹ روز دیگه عروسیمه...تا الان جلوگیری طبیعی داشتیم ولی دیگه میترسم چون نزدیک دو سال شده...

خواستم بعد از عروسی به مدت ۴ سال قرص بخورم تا لیسانسمو بگیرم بعد بچه بیارم ولی میگن نمیشه و خیلی مضره...به اونیکی وسیله جلوگیری ها هم حساسیت دارم و سوزش میگیرم 

به نظرتون به جز اینا راه دیگه ای هست؟یا همون روش طبیعی رو پیش بگیریم؟یه سری ها آمپول های جلوگیری میزنن ....اونا چی؟

تجربه ای دارین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همشون هورمونی هست و با عوارض 

طبیعی از نظر هورمونی بی خطر اما از سمت دیگه پرخطر 

باید یکیش رو قبول کنی

ال دی اگه بهت میسازه خوبه بنظرم عوارض از بقیه کمتره

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++

آمپول نزن پریودیت قطع میشه و خیلی چاق میشی من زدم سینه هام و بازوهام خیلی بزرگ شدن و خیلی چاق شدم قرص بخوری بهتره منم ۲سال اول خونه داریم قرص خوردم قطع که کردم بعد ۳ماه حامله شدم 

خدایا دخترم و همسرم را به خودت سپردم از بلاها دورشان کن 

خب طبیعی چشه مگه؟اگر رابطه کامل داشتین و روشتون همین بوده از این به به بعدم همین منوال اوکیه

من دکتر بهم گفت اگر قصد بارداری نداری بهترین روش بهم نریختن هورموناته،همون طبیعی انجام بدین 

عزیزم قبل از عروسی حتما با یک دکتر مشورت کن. بهتر و کاملتر راهنماییت میکنه.

دکتر هم چیزی نمیگه 

من هم ب ک.ا.ن.د.و.م هم ب ال دی حساسیت دارم 

دستگاه هم نیتونم بزارم

طبیعی هم همیشع با استرس هس

رفتم دکتر گفت خودت ی فکری بکن من نمیدونم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️👸🏻😑😑😑😑😑

میشه عشقمون هر روز بیشتر💑خدارو شکر 😍خونمون درس شده🏡همونجوری ک میخام😍خداروشکر🤲😍عروسیمون بخوبی برگذار میشه👰🏻🤵خداروشکر😍کلی اتفاق خوب افتاده برای همهخداروشکر😍😍😍                        انرژی+++++++
 ایشون دکتر بی علمی بوده. یعنی چی خودت یه کاری بکن.

مثلا متخصص زنان بود خیر سرش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️