2777
2789
منم همینم دوتا بارداری خارج رحمی 🥺حالا هم ک دکتر گفته ای وی اف ک اونم بیست درصد شانس موفقیت داره 😔

منم چهارسال بود اقدام بودم و کلی دوا درمون و امپول و ایو ای و گیاهی و اینا ولی نشدم و رفتم ای وی اف کردم نشد ولی سه ماه بعدش طبیعی باردار شدم

خود ای وی اف هم شوک میده به رحم و بیدارش میکنه برا همین بیشتر ای وی افیا دفه اول باردار نمیشن ولی دفه دوم شانس بارداریشون ۹۰ درصد میشه و میشن

امتحان کنید جواب میگیرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا دست خودم نیست

تا زمانی که بهش فکر می کنی همینه رها کن ... باور کن وقتی رها کنی باردار میشی ... س کس رو برای لذتش انجام بده نه وظیفه ای .. ذهنت رو پاک کن و هر وقت دوست داشتی انجام بده دنبال ساعت و روز نباش بی خیال شو انگار بچه نمی خوای سخته اما شدنیه وقتی رهاش کردی باردار میشی ...ی رابطه عجیب بین ذهن و رحم هست تاوقتی بهش فک می کنی رحم اجازه نمیده ... لعنتی

ایشالله به زودی خدا دامنتو سبز کنه غصه نخور عزیزم پروسه ی بچه دار شدن و بارداری انقد طولانیه که فقط داری صبر رو تمرین میکنی مادر شدن و مادر بودن خیلی صبوری میخواد .....شاید خدا میخواد یکم دیرتر بهت بده تا بعدا قدر هدیشو بدونی و با وسواس بیشتری ازش مراقبت کنی این صبر کردنا هم کم کم یه مامان قوی ازت میسازه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هعی خدا

نگران نباش من برات دعا میکنم تو هم برای من دعا کن

من برای بچه دوم هیچ مشکلی نداشتم بی دلیل باردار نمیشدم ۱ سال اقدام کردم نشد ولش کردم بهش اهمیت ندادم ورزش میکردم بعد دیدم با سن ۳۷ سال باردارم.میدونی که بارداری بالای ۳۵ سخت میشه.ولی فقط اگه خدا بخواد تو هم توکل کن به خودش