2777
2789

شوهر منم دیسک گردن داشت و خیلی اذیت میشد دوتا دکتر میگفتن باید عمل کنه یه مدت فیزیوتراپی رفت گردنبند بست اصلا اثر نداشت چند وقت پیش یه متخصص کایروپراکتیک بهمون معرفی کردن 6 جلسه همسرم رفت دیگه درد نداره مثل قبل چون کایرو فرم استخوان هارو اصلاح میکنه فشار رو از رو یه نقطه بر میداره ، حتما این روش رو هم امتحان کن تا 90 درصد نتیجه بخش

همسر من پیش دکتر مهدی براتی مهوار رفت فارغ التحصیل دانشگاه کانادا هستن و عضو انجمن‌های علمی کایروپراکتیک ایران ، کانادا و آمریکا.
این پیج اینستاگرامشون تو گوگل هم اسمشو سرچ کنی میتونی در موردشون تحقیق کنی

آدرسشون : سعادت آباد ، بالاتر از میدان کاج ، کوچه 12 (علی اکبر) ، پلاک 41 ، طبقه همکف
02122147002 _ 09914585153

انقد که فضای مجازی خيليا رو بزرگ کرد شيرِ مادر نکرد 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه موقع کنکور خوندن ۲۲سالمه

عزیزم سنی نداری که

فکر کردم چهل بالایی که گفتی

آخه بیشتر چون سر آدم پایینه اینجوری میشه

شمام احتمالا از این دختر درسخونا بودی که همش سرت تو کتاب بود

انشالله مشکلت رفع میشه و آینده خوب و درخشانی هم در انتظارت باشهص

دنـیا با آدمـا قشـنگه ،و آدمـا با آدمیـت👌🏻🌱

عزیزم سنی نداری که فکر کردم چهل بالایی که گفتی آخه بیشتر چون سر آدم پایینه اینجوری میشه شمام احتم ...

بله دارم دیوونه میشم هر دکتری میرم خوب نمیشم نمیدونم آیندم چطور میشه

عزیزم . ان شاالله درس شی😣 منم انگار دیسک گردن گرفتم واقعا خیلی ناراحتم نمیدونم . علایم ت چیه ؟ من تیک عصبی هم گرفتم و بیحسی دست و گرفتگی عضلات و... میترسم بدتر شه خیلی ناراحتم . دارو چی خوردی ؟ چن مدته اینطوری هستی؟

عزیزم . ان شاالله درس شی😣 منم انگار دیسک گردن گرفتم واقعا خیلی ناراحتم نمیدونم . علایم ت چیه ؟ من ت ...

منم همین علائم دارم درد شونه و کتف دوساله دارو زیاد میخورم ولی تاثیر نداره

بله دارم دیوونه میشم هر دکتری میرم خوب نمیشم نمیدونم آیندم چطور میشه

سللام وقتتون بخیر 

من تهران یه کلینیک فوق العاده میشناسم که روش های درمانشون همه غیر جراحی پدر خودم برای زانوش میرفت و با فیزیوتراپی و چند جلسه اوزون تراپی نتیجه گرفت

کلینیک سینوهه در شریعتی درمانشون با استفاده از روش های نوین هست حتما از دکتراشون کمک بگیرین بسیار حرفه ای هستن و دارای کد وزارت بهداشت
https://jamalypt.com/

آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

این پیج اینستاشون

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی هم داشته باشید مثل تزریق اوزون خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com