2777
2789
عنوان

دختر جاریم

2434 بازدید | 96 پست

جاریم بامادر شوهرم تو یک حیاط زندگی میکنن بعد دختر من وقتی میره خونه ی مادر شوهرم ک با بچه های دیگ بازی کنه دختر جاریم اینو راه نمیده میگه تو باید بری خونتون امروز دخترم باذوق اومد گفت مامان چندتا اسباب بازی بده ببرم با پسرعمم بازی کنم بعد نرفته برگشت پرسیدم چی شده مگ گفت مامان عسل (دختر جاریم)ب من گفت تو حق نداری با ما بازی کنی برگرد برو خونتون

واکنش شما چیه این جور موارد؟؟

واقعیتش من خیلی عصبی شدم آخه دفعه اولش نیست ک همیشه ذوق بچه ی منو کور میکنه خب اینم بچس دلش می خواد بازی کنه آخه شما بگید من چیکارکنم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بیکاری حالا حتما با بچه جاری و خواهرشوهر بازی کنه؟ رفتارای زشت اونا رو هم یاد می گیره. خودت ببرش پارک، گردش کلاس

و کلا هم بی خیالشون شو اما اگه خودشون سراغ بچه رو گرفتن، اون موقع درباره رفتار دختره به مادرشوهرت گله کن

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

آخه همسایه ایم هرکاری هم کنم بازم بلاخره میره دیگ

من و خواهرم هم همسایه ایم

ولی دخترم حق نداره تنها بره خونه خالش

با خودم میره با خودم برمیگرده اونم نه هرروز

شاید هفته ای دوهفته ای یبار

یک مادر دهه ۷۰

همون موقع خودت میرفتی پیش بچه ها و دختر جاریتو کنار میکشیدی و بهش میگفتی شما دو تا دختر عمو هستید و ...

بیست بار بهش گفتم ب من میگ ب تو چ خوب میکنم

خیلی بچه ی پرروئیه

منم همین مشکل دارم ولی من خودمم دوست ندارم بره براش وسایل بگیر سرگرمش کن باهاش بازی کن که نره اونجا

زیاد نمیره ب خاطر اونا ولی وقتایی ک عمش اینجاست باذوق میره ک زهرش میکنه این دختره دیگ من موندم بخدا چیکار کنم باهاش ب مادرشم چند دفعه گفتم میگه بچست و فلان

یازده سالشه دیگ اونقدرا هم بچه نیس ک نفهمه