2777
2789

من رژیمم ولی هر غذایی که داریم میخورم منتها کم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
من رژیمم ولی هر غذایی که داریم میخورم منتها کم

منم همینطور بعضی وقتا جز برنج چیزی نیست میگن اصلا شب برنج نخورین🥲

بامداد خمار وزن فعلی ۷۵ هدف یک ۷۰ هدف دو ۶۵ هدف سه ۶۲ گروه نارنجی🍊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غذای ما بیشتر اوقات برنجیه ولی میخورم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

من هر چی باشه میخورم ولی خیلی کم .سعی می‌کنم برنجی نباشه اگه هم باشه ۵ قاشق فقط میخورم

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

فقط خورشت خالی بخور. من خودم شام نمیخورم سعی میکنم میوه و سالاد یا شیر با خرما بخورم واسه شام

گفتچادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد…!!! گفتمایمانی که به گیسوانی بلرزد به چه ارزد…؟؟؟

مرغ آب پز یا گریل یا کبابی هم برای شب عالیه 

بنام خدای 🌈عضو گروه آبی 💙💙💙تاپیک مانکن های زیبا .قد ۱۷۰ .وزن اولیه ۹۳↩ وزن فعلی ۷۷.وزن هدف چالش پاییزی۷۸ شب یلدا ↩هدف سوم ۷۵🔒 .هدف نهایی ۷۰ .🔒♥️♥️من به وزن ایده عالم میرسم قبلا تونستم الانم میتونم آفرین به اراده خودم . .🎾�

مرغ و ماهی گریل یا کبابی+نان جو

انواع سالاد به همراه آجیل و تخم مرغ 

خوراک لوبیا یا عدسی 

سوپ

کلی تنوع هست سرچ کن

شازده کوچولو پرسید دوست داشتن بهتره یا دوست داشته شدن؟روباه جواب داد کدوم یکی برای پرنده مهمتره بال راست یا چپ؟
مرغ آب پز یا گریل یا کبابی هم برای شب عالیه 

ممنون برای پیشنهاد ❣️عع هم‌گروهی هم که هستیم

مرغ و ماهی گریل یا کبابی+نان جو انواع سالاد به همراه آجیل و تخم مرغ  خوراک لوبیا یا عدسی  ...

ممنونم❣️❣️سرچ کردم ولی میخواستم پیشنهاد بقیه هم بدونم😅

فقط خورشت خالی بخور. من خودم شام نمیخورم سعی میکنم میوه و سالاد یا شیر با خرما بخورم واسه شام

آخه میگن اگه نخورین هم بدن استاپ وزنی میکنه

من هر چی باشه میخورم ولی خیلی کم .سعی می‌کنم برنجی نباشه اگه هم باشه ۵ قاشق فقط میخورم

برای شام پنج قاشق میخورین کاهش وزن هم داشتین؟ من همش میترسم چاق شم 😐

ممنون برای پیشنهاد ❣️عع هم‌گروهی هم که هستیم

من عضو گروه مانکن های زیبام گلم شما بامداد خمارین؟؟؟

کاهش وزن هم داشتین؟

۱۲ کیلو