2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بیاید خانوما

763 بازدید | 98 پست

من قیافم خوبه جوری که همه میگن خوشگلی، خیلیا هم که دخترمو ندیدن، تازه دخترم میخواد یسالش بشه، تا منو میبینن میگن دخترت به خودت رفته؟ مثل خودت خوشگله منم میگم از نظر من که خوشگل ترینه. ولی کلا کپی باشه دخترم تا عکس میخوان نشون میدم یجوری میگن حیف به تو نرفته، حتی زنداداش خودم گفت رفته رفته یکم داره به تو می‌ره قشنگ میشه، هی میشینم عکساشو نگاه میکنم خودشو نگاه میکنم تو رو خدا سرزنشم نکنید من به عنوان یک مامان عاشقشم و زیباترینه به چشم من ولی هر روز از این حرفا میشنوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر تو مطمعنم خوشگل‌ترینه اعصاب خودتو خراب نکن مثلا خود دیگران خیلی همه چی تموم هستن؟؟؟مسلما نه پس بیخیال باش ب دخترت افتخار کن 

تا وقتی از بلندای آسمون بترسی هیچ وقت مالک ماه نمیشی 🌕 عاشق زندگی هستم و جنگیدن براش …💪
اصلا اهمیت نده به حرف این و اون

همش سعی میکنم نمیتونم کامل بیخیال شم. من مصرانه از خدا میخواستم بهم دختر بده بعضا میگم کاش اصرار نمی‌کردم که دختر باشه همش فک میکردم شبیه خودم میشه. اصلا تصور نمی‌کردم یه شکل دیگه بشه

چقد اطرافيانت شعورشون كمه 

منم يكي دوبار بهم گفتن چقد به باباش رفته البته بخدا شوهرم ازم سرتره منتها من سرخو سفيد شوهرم گندمي وگرنه چشمو ابروش عاليه بينيشم قلمي خالم مدام ميگفت سياه شده حالا دختر خودش خيلي زشته خيلياااااااااا كسي جرعت نميكنه بگه منم گفتم خاله جون سارا به كي رفته اينقد زشت شده باز بچه من باباش رفته تو به كي نگاه كردي بگو من حاملگي بعديم نكنم 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

عزیزم غصه نخور 🤣🤣من و شوهرم هم خیلی خوشگلیم وقتی بهار ب دنیا اومد همه گفتن اصلا به شما دوتا نرفته و‌این حرفها

ولی هرچی بزرگتر میشد با موهای فرررر و چشمای مشکی و دماغ کوچولو کلا جذاب شد ک‌نگووووو الان خانمیه واسه خودش 

ولی برعکس برادرزاده ام خیلی ناز بود خیلییییی 

الان  هشت سالش شده ولی کلا چهره اش اون زیبایی کودکی رو نداره کلا بهم ریخت چهره اش عوض شد 

ب نظرم خداروشکر کن ک الان اینجوریه بزار چهار پنج ساله بشه بعد ببین چی میشع❤️😍

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
همش سعی میکنم نمیتونم کامل بیخیال شم. من مصرانه از خدا میخواستم بهم دختر بده بعضا میگم کاش اصرار نمی ...

والا چی بگم منم همین جورم همه حرفی میشنوم 

بد اخلاق نیستم اما خوب قرارم نیست با همه خوب باشم...!
بلد نیستم بعدش پاک کنم آخه یادم بدی میذارم

سه نقطه روهمه رو بزن البته سه دقيقه فرضت داره بزن حذف 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
چقد اطرافيانت شعورشون كمه  منم يكي دوبار بهم گفتن چقد به باباش رفته البته بخدا شوهرم ازم سرتره ...

آره متاسفانه خیلی کمه. نمیگن مامانه دلش می‌شکنه. هی فامیلا به خواهرم میگن حیف به مامانش نرفته اینم هی میاد به من میگه بهم میریزم

نمیدونم راستش بعد پاک میشه یا نه نزار پس  برو خدارم بخاطر دخترت شکر کن هرکیم گفت بگو از نظر من ...

من به همه میگم وقتی میگن مثل خودت خوشگله؟ یا به خودت نرفته میگم از نظر من که زیباترینه

آره متاسفانه خیلی کمه. نمیگن مامانه دلش می‌شکنه. هی فامیلا به خواهرم میگن حیف به مامانش نرفته اینم ه ...

ولشون كن يكي دوبار مثه من جواب بدي ميشينن سر جاشون