2777
2789

این فرموهای ارزشیابی ماهانه میدن بچه ها.مشکل خاصی نداشته. 

بعد یه قسمتی داره ارزیابی ماهانه والدین از دانش آموز به صورت کتبی. 

این قسمت چی بنویسم من فقط می خوام سلام و تشکر کنم. پسرم میگه نه باید ارزیابی بنویسی. 

معلم شون هم خیلی حساس و زبون داره. اصلا نمی خوام چیز زیادی بنویسم که داستان بشه. 

واقعا باید چی بنویسم این قسمت رو؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این یه باکسی داره فرمش با عنوان ارزیابی ماهانه والدین از دلنش آموز!  

دقیق الان یادم نیست چی نوشته اون قسمت ولی معلمشون تو گروه تاکید می‌کرد که بازخورد و پیشنهاد اینا رو بنویسیم تو اون قسمت

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

شما چه بازخورد و پیشنهادی می نوشتید؟ 

معلم دخترم تو شهرمون نمونه و بی نظیره، چه اخلاقی چه از نظر سواد و روانشناسی،جز تشکر چیزی نداریم بنویسیم، 

برا ظهور آقا صاحب الزمان( عج) یدونه صلوات میفرستی؟ ممنونم،اللهم عجل لولیک الفرج، بالاخره که میشه مطمئنم

معلم دخترم تو شهرمون نمونه و بی نظیره، چه اخلاقی چه از نظر سواد و روانشناسی،جز تشکر چیزی نداریم بنوی ...

ارزیابی از دانش آموز رو چی نوشتید؟ یعنی چیزی در این مورد ننوشتید شما هم؟ 

ارزیابی از دانش آموز رو چی نوشتید؟ یعنی چیزی در این مورد ننوشتید شما هم؟ 

نه عزیزم فقط تشکر کردیم،ما به جز گروه درسی،یه گروه دیگه تبادل نظر معلم با اولیا داریم اونجا هر پیشنهاد یا مشکلی بود مطرح می‌کنیم تو اون یه ذره جا که نمیشه چیزی نوشت،فقط تکر کردیم

نه عزیزم فقط تشکر کردیم،ما به جز گروه درسی،یه گروه دیگه تبادل نظر معلم با اولیا داریم اونجا هر پیشنه ...

آهان باشه. اون گروه را ما هم داریم. البته اینا فرم شون حسابی جا داره.اندازه نصف کاغذا آچهار!ولی خب من هم احتمالا فقط تشکر کنم.