2777
2789
عنوان

همش میگن تقلب برسون چیکار کنم؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1026 بازدید | 23 پست
آخه زمان امتحانا کمه من همین که برگه خودم برسم جواب بدم کافیه بعد تو این زمان کم یه دفعه پشتیم هی به ...

به خدا یادمه سال اخر تمام امتحانارو توی ۲۰ دقزقه میدادم حتی ریاضی که کقت بشه تقلب برسونم😂😂

من به هم میرسونم غیر یکی که ازش متنفرررم اگه ازش بدت نمیاد خو برسون بهش

خوب بدم میاد ازش اصلا نمیخونه توقع داره همه جوابا رو بهش برسونم ولی خوب مثلا جلوییم فقط یه بار تقلب خواسته که اونم رسوندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که تو امتحانا مرتب تقلب میکنن، همون بیسوادایی هستن که اگه کار دولتی و اداری دستشون باشه، همش در حال از زیر کار در رفتن و ارباب رجوع رو رد کردن و ... هستن و اگه مدیر بشن در حال پارتی بازی و اختلاس و ... و اگه مغازه دار بشن درحال کلاه گذاشتن سر مردم و...کارگر بشن در حال کم کاری و ...

کلا اونکه به تقلب عادت کنه، کل زندگیش رو با تقلب پیش می‌بره چون راحت تره!

بعد داد همه هم از فساد و رشوه و پارتی و بی عدالتی به هواست!

کار دانش آموز و دانشجو درس خوندنه، حالا یا در حد پاس شدن یا نمره بیست. ولی اونکه عادت کنه به تقلب، کل زندگیش با تقلب پیش می‌ره، اگه موقعیتش براش پیش بیاد!

انگشت وسطتو نشون بده خودش میگیره دیگه ولی تقلب برسون مشتی باش🤣🤣🤣

اون طوری که دیگهطرف سمتم نمیاد😂سعی میکنم مشتی باشم ولی گاهی اعصاب یاری نمیکنه😑

طرف سر هر امتحان میگه برسون 

محل نده 😁 من تقلب میدادم ولی بعضیا هیچی درس نمیخونن سرجلسه اینقدر زجر میدن و تقلب میخاند که نمیزارن ...

وای دقیقا حرف دلمو زدی منم تقلب می‌رسونم ولی به اینا نمی‌خوام برسونم

سعی میکنم مشتی باشم ولی گاهی اعصاب یاری نمیکنه😑 طرف سر هر امتحان میگه برسون 

به این نمی گن مشتی. حالا یه بار یه دفعه به یه نفر که نشده درس بخونه، شاااااید بگیم در حد یه سوال عیب نداره.

اینایی که تو امتحانا مرتب تقلب میکنن، همون بیسوادایی هستن که اگه کار دولتی و اداری دستشون باشه، همش ...

طرف اگه همیشه نخونه و تقلب بخواد واقعا بده منم سر همین بدم میاد بهش تقلب برسونم

به این نمی گن مشتی. حالا یه بار یه دفعه به یه نفر که نشده درس بخونه، شاااااید بگیم در حد یه سوال عیب ...

منم در این صورت می‌رسونم خودم هم کلا تو این چند سال دوسه بار نشده تقلب کنم اونم درسی که متوجه نشده بودم