2777
2789
عنوان

فیلم بد

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 32 پست
در واقع منظورم از بد این نیس که ارزش دیدن نداشته باشه نمیدونم گرفتین چی میگم یا نه🤦‍♀️

همه ما مرده ایم قشنگ بود و ترسناک و جالب

قطار بوسانم خیلی قشنگه هم 1 وهم2

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط یک رو دیدم ترسیدنی نبود بیشتر چندش بود و دلهره اور

من تا ۹ را دیدم   برگام ریخت 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

یکی فیلم پیانیست خیلی دارک بود و سرتاسر حس منفی بود

دیگه هر فیلمی که شریفی نیا و سحر قریشی و بهاره رهنما داشته باشه شدیدا دوزاری و حال به هم زنه

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

من یه فیلم دیدم خارجی بود و ترسناک.اسمش رو‌نمی دونم ولی بچه ههه هی ب مامانش می گفت دوستم طبقه پایینه و‌مامانشش  باورش نمی کرد شاید چهار ساله بود .اخر سر بچه اونجا گیر می کنه و وقتی پیداش می کنن مرده .اینقد رو‌روحیم تاثیر گذاشت هی میگفتم کاش ب حرفش گوش میداد کاش می رفت زیر زمین رو بگرده .کاش اصلا نمیدیدم .ینی قشنگ چن روز رو روحیم تاثیر بد گذاشته بود

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش
ساده ترش اینه کدوم فیلم تحت تاثیر قرارتون داده

یه جورایی ولی بازم نه اینی که تو میگی چون می بینی یکی با عاشقانه هم تحت تاثیر قرار میگیره

مثلا فیلم خارجی هزارپا  خیلی بد بود  یه دکتره میخواد با انسان هزار پا بسازه میاد دهن یکی شونو به مقعد بعدی می دوزه و همینطور با یه عالمه آدم یه هزار پا می سازه بعد اولی غذا میخوره ولی بعدی ها با مدفوع نفر قبل شون تغذیه میکنن

و بعد چند روز اولی و آخری می میرن  کلا یه مدل عجیبی بود فیلمش

منظورم این طور فیلمی یه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
یه جورایی ولی بازم نه اینی که تو میگی چون می بینی یکی با عاشقانه هم تحت تاثیر قرار میگیره مثلا فیلم ...

بابا اینکه خیلی چرکه چه جوری نگا میکنی  

ای موذن بعد از اتمام اذانت جان من اندکی هم با همان سوز و نوا از آن بگو....
چی گفت میشه بگی

ی دیالوگ بود که راجب پوچ بودن زندگی میگفت دقیق یادم نیس. چیز زیاد بزرگی نبود ولی من بهش نیاز داشتم

فیلمشو ببین قشنگه

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)