2777
2789
عنوان

فیلم بد

1257 بازدید | 32 پست

بدترین فیلمی که دیدین؟؟

منظورم این نیس که بد باشه

منظورم اینه که مثلا ترس برتون داشته یا احساس پوچی و نفرت از خودتون کردین با دیدنش

منظورم فیلمی باشه که حالتون باهاش بد بشه و چند روز تو فکرش باشین و بگین این چی بود آخه دیدم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عاشقان ماه چند روز دپرس بودم البته زیبایی حقیقی هم چن روز گیج بودم که از پایانش خوشم اومده یا نه چون دوس داشتم دختره به هردوتا پسر بله بگه ولی نشد🥲😂🚶🏿‍♀️

«ما از امید نوشتیم و تمام کلماتمان جوانه زدند.^^☁️🌱🤍»
عاشقان ماه چند روز دپرس بودم البته زیبایی حقیقی هم چن روز گیج بودم که از پایانش خوشم اومده یا نه چون ...

عاشقان ماه سینمایی یه؟

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
در واقع منظورم از بد این نیس که ارزش دیدن نداشته باشه نمیدونم گرفتین چی میگم یا نه🤦‍♀️

ساده ترش اینه کدوم فیلم تحت تاثیر قرارتون داده

فیلم های ترسناک سجین همشون ترسیدم اما خب کرم هم دارم میبینم 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

فیلم های ترسناک سجین همشون ترسیدم اما خب کرم هم دارم میبینم 

من فقط یک رو دیدم ترسیدنی نبود بیشتر چندش بود و دلهره اور

من هرچی از شرکت نتفلیکس دیدم همین بوده 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

یکم گیج شدم 

فیلم fall رو چند وقت پیش دیدم خیلی قشنگ بود ولی ترسناک نبود 

اون دختری که تو فیلم مرد حرف قشنگی زد که باعث شد به خودم بیام و ببینم چقد احمقم

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)