2777
2789
عنوان

برادرم هیچ علاقه ای به درس نداره

134 بازدید | 9 پست

برادرم هیچ علاقه ای به درس نداره از بچگی که وارد پیش دبستان شده اصلا از مدرسه خوشش نمیومد از همون اولم درس ریاضی خوب نبود زیادم تلاش نمی کرد بعدم که کرونا شد دو سه سال با تقلب نمره گرفت الانم کلاس هشتمه در حدی ضعیفه که تقسیم خوب بلد نیست نمی دونم واقعا باید باهاش چیکار کرد

به چی علاقه داره کار فنی چی هنری ورزش 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه روزه داریم با پسرم میجنگیم سر درس  

کلاس دهم ،میگه مخم نمیکشه میخواد ول کنه   

چند سال برای درساش کلاس خصوصی میفرستیم بزور تا الان نمره قبولی گرفته

الانم که نگم بهتره بالاترین ۸

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
به هنر ورزش علاقه ای نداره بعضی موقع ها میگه میخوام مکانیک شم یا راننده

ببین بهش بگو درسته که همه لازم نیست برن دانشگاه ولی مسلط بودن به خوندن و نوشتن و 4 تا عمل اصلی ریاضی دیگه خیلی پایه هست ، کسی که جمع و تفریق و ضرب و تقسیم رو بلد نیست چطوری میخواد خرید و فروش کنه یا مثلا دستمزدش رو حساب کنه . خوب راحت سرش کلاه میذارن . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
واقعا خیلی سخته من که خیلی نگران ایندشم

نگو انقد داغونم

من زن باباشم،مامانش که باهاش قهر کردو ج نمیده 

منم میترسم درس نخونه و بره سر کار ،بعد چند سال پشیمون بشه 

همه کاسه کوزها سرمن شکسته بشه،

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
به هنر ورزش علاقه ای نداره بعضی موقع ها میگه میخوام مکانیک شم یا راننده

خب اگه واقعا به مکانیکی علاقه داره بره سمتش یاد بگیره ایرادی نداره 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊