2777
2789

علائم بارداریم مثل  بارداری قبلیمه.. بارداری قبلیم با پریود های نامنظم با ۲۱ روز تاخیر بتام ۲۴۲ بود ک بخاطر ی سری چیزا ک ربطی ب بتا نداره سقط شد...

الانم ۹ روزه ک تاخیر  دارم رفتم آز عدد بتام ۱۹ بود و گفتن مشکوکه دوباره باید تکرار کنم 

خیلی نگرانم نکنه مث دفعه قبل بشه 

فک کنم بدنم هورمون بتامو دیر نشون میده همیشه

مبارک باشه 

حتما آزمایش را تکرار کن و چون قبلا سابقه سقط داشتی برو دکتر تا برایت شیاف تجویز کنه تا خدایی نکرده دوباره سقط نشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

19 تا کم نیس؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
چرا ولی خوب من بارداری قبلیمم کم بود

عزیزم ان شالله هرچی خیره. 

اگه گفتن باید تکرار کنی که قطعا بعدا مشخص میشه هستی یا نه

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
چرا ولی ی هااله خیلی کممممم رنگ انداخت

من سیزده روزه عقب انداختم

دوماهه اقدام بودم

روز شیشم بیبی زدم منفی شد رفتم دکتر گف منفیه دیگ دوتا امپول پروژسترون زد فردا میشه یک هفته ک امپولارو زدم اما باز پریود نشدم

کمر درد داشتم چند روزه از دیروز گه گاهی حالم ب هم میخوره و یجوری میشم

نمیدونم باید چیکارکنم بازم صبرکنم یا بیبی بزنم یا ازمایش بدم

استرس دارم ک نکنه مشکل دیگ ای دارم پریود نشدم