2777
2789
عنوان

اموزشی

132 بازدید | 12 پست

هر روز صبح دعا می کنم: «خدایا، با فروتنی از تو می خواهم که جسم، قلب و روحم را تغذیه کنی.تو میدانی به چی نیاز دارم وقتی می ترسم و ناتوان هستم، به من کمک کن تا خود و عزیزانم را به تو و زمان الهی تو بسپارم. به من کمک کن در دستان عشق و آرامش تو باشم و امروز اراده تو را انجام دهم.» 

گاهی اوقات من الفبای شکرگزاری را از الف تا ی می خوانم. وقتی نمی توانم در فضای باز ورزش کنم با موسیقی مورد علاقه ام می رقصم. 

وقتی پر از خشم یا ترس هستم، تند راه می روم یا شنا می کنم یا با عصبانیت می رقصم تا امواج قدرتمندی از انرژی را آزاد کنم. 

دعاهای من این است: "به من کمک کن این احساس را رها کنم!" بگذار خشم من معلم من باشد، نه رئیس من! "عصبانيت مرا بگير و مرا از مرور خاطرات بد  بازدار!"

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

@نینیجان  

@اردی_بهشت۷۲  

از تاپیک های قبل من دیدن کنید کاربر مذکر... چون بای پس کردم بخاطر تاپیک (دکتر خوب برای جراحی معده......) میام اینجا بلکه بتونم به کسی کمک کنم ....اینو‌ گفتم که زیاد قربون صدقه نرید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عالی بود  این روزا عجیب دغدغه ذهنی دارم التماس دعا دوستان😞 ی صلوات مهمونم کنین با دلای ...

احساسات ذهنیت بیار رو کاغذ و سهمت رو انجام بده بعد بقیه اشو بسپار بخدا

یعنی بنویسم؟  سهمت رو انجام بده رو متوجه نشدم ببخشید

بله حتما بنویسید ارامشی تو نوشتن هست که نگو  شرط نوشتن هم صداقته یعنی باید در نوشتن صادق با خودت باشی

مثال

مثلا دقدقه ذهنی شما کنکوره همش استرس ترس داری اینا رو مینویسی بعد سهم تو اینجا میشه درس خوندنتو درس خوندی و در کلام اخر میسپاری به خدا ...و دنیال نتیجه هم نیستی هر چی نتیجه اش بوده اخرش به نفع توه

مرسی ازتون واقعا ممنون خیلی نیاز داشتم  بعدش میتونم کاغذ و بندازم ؟ آخه مهمه خیلی

پاره کن بره ....اگر بازم دیدی کلنجار میری نقاطی رو هتوز با خودت صادق نبودی و بررسیش نکردی یا نخواستیش بکنی

سلام ، وقت تون بخیر ، عذرخواهی می کنم تو این تاپیک می نویسم . از بستگانم قصد عمل جراحی مجدد دارند (چهار سال پیش عمل اسلیو کردند اما وزنشون برگشت ) با توجه به اینکه سنشون بالای پنجاه هست دنبال یه دکتر خیلی خوب می گردیم و بین دکتر شهریار عزیزی و دکتر محمد تقی رضایی نمیدونیم کدوم واقعا ماهرتر هستند و  کلا تو عمل هاشون فوتی نداشته باشند  شما اطلاعی دارید ؟ تحقیق کردید ؟ آیا عمل مجدد اصلا تأثیری داره ؟ خطرناک نیست ؟  ممنون میشم بهترین دکتر رو معرفی کنید ، متشکرم 

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
سلام ، وقت تون بخیر ، عذرخواهی می کنم تو این تاپیک می نویسم . از بستگانم قصد عمل جراحی مجدد دارند (چ ...

سلام هر دو تا دکتر خوب هستند من خودم با عزیزی عمل کردم راضی هستم اما تعریف اقای رضایی هم زیاد شنیدم تکتون میکنم یجا سوالاتتون بپرسید ...عمل مجدد خوبع اما بازم بخواهید پرخورید کنید برمیگرده بهتون پشنهاد میدم اول جلسات پرخوران گمنام برید یه هفت هشت جلسه برید اکر دیدید خوب نیست عمل کنید

سلام هر دو تا دکتر خوب هستند من خودم با عزیزی عمل کردم راضی هستم اما تعریف اقای رضایی هم زیاد شنیدم ...

سلام‌متشکر ، نه نیازی نیست منشن‌کنید پاسخ سوالاتم رو‌گرفتم 🙏 سپاس گذارم

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
سلام‌متشکر ، نه نیازی نیست منشن‌کنید پاسخ سوالاتم رو‌گرفتم 🙏 سپاس گذارم

به چه نتیجه ای رسیدید