2777
2789
عنوان

شوهرم زنگ زد 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3623 بازدید | 142 پست

زندگی هر کسی با یکی دیگه فرق داره همیشه باید توی کارها حد وسط رو رعایت کرد چون زندگی مشترک یعنی کمک کردن به همدیگه نه ازار دادن هم بعضی ها اینجا چیزهایی میگن در حالیکه اگه شوهر داشتن عمرا خودشون کاری که به بقیه میگن رو انجام بدن مرد هم میتونه اگه وقتش ازاد باشه ظرف بشوره یا بچه داری کنه یا خیلی کارهای دیگه زن هم میتونه کار کنه 👋🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بخدا من از وقتی زایمان کردم همش لرز دارم بدن درد خیلی ضعیف شدم خیییییییلی بزار دوستان هرچی میخا ...

نه عزیزم خب تو مشکل داری ..... 

من ک زایمان کرده بودم خودم نون میپختم خودم از درخت بالا میرفتم... خودم فردای زایمان کل خونه رو جاروبرقی کشبدم ...خودم بچه رو بردم حموم ... 

اینجور چیزا افتخاااره 

فهمیدی؟؟! تو زن بدی هستی ک‌ بدنت ضعیفههه ..من خوبمممم .....منننن خوبمممممم 

شوهر منم هیچچچ وقت خیانت نمیکنه 

ولی مال تو می کنه 

😂🤣

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 
اون موقع عضو نبودم ذخیره کردن هم بلد نبودم دیگ ازش خبرندارم ولی ازاین خانوم هایی بود ک هیچ استقلالی ...

خیلی ناراحت شدم براش کاش اینجور مردا منقرض شن و هرگزززز نصیب هیچ دختری نشت😕 

نه عزیزم خب تو مشکل داری .....  من ک زایمان کرده بودم خودم نون میپختم خودم از درخت بالا میرفتم ...

یا امام حسین شوهر بدبختت جرعت نمیکنه به زبون بیاد دیگ اصلا من الان زنگ میزنم شوهرت میگم چرا بهت گفته غذا سفارش نده بده خوب کاری کردی خواهر😭

😂😂😂 در جریانی ک نوشابه و سالاد واسه بچت اگه شیر میخوره خوب نیست و نفخ میاره انشالله

شیرخشکیه ،ازادم خدا رو شکر

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
سعی کن تلویزیون روشن کنی بچتو عادت بده تو سرو صدا بخوابه نزار خونت سکوت مطلق باشه

امتحان کردم بیدار میشه کم میخابه

کاربری سابق قدیمیم 😐دیگه نترکونید، گزارش نزنید،تعلیق نکنید دیگه شماره های اقوام هم ته کشیده نمیتونم بیام🥲
باید مادرشوهرم با نینی سایت اشنا کنم   اپاندیس عمل کردم 6 تا بخیه شکم پاره حالم بد میگفت خودت ...

بگو یمدت بیاد پیش من اب بندی میدم تحویلت 😂😂😂

باید مادرشوهرم با نینی سایت اشنا کنم   اپاندیس عمل کردم 6 تا بخیه شکم پاره حالم بد میگفت خودت ...

ببخشید یک سوال بی ربط به تاپیک دارم ازتون . جای زخمتون مونده روی شکمتون؟ هفته ی دیگه یه عمل دارم . همه ش نگران جای بخیه و زخم روی شکمم هستم. نمیدونم میشه کاری کرد جای زخم کلا بره؟

نه عزیزم خب تو مشکل داری .....  من ک زایمان کرده بودم خودم نون میپختم خودم از درخت بالا میرفتم ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوب اومدی

یا امام حسین شوهر بدبختت جرعت نمیکنه به زبون بیاد دیگ اصلا من الان زنگ میزنم شوهرت میگم چرا بهت گفته ...

به خودت مسلط باش خواهرررر چیزی نیس🥲😅