2789
عنوان

جذب کراش😂

966 بازدید | 28 پست

یکی از دوستای پدرم جونن و خیلی خوشتیپ و شغل خوبی هم داره

شدیدا روش کراشم

بعد این اقا دوست پسرعموم میشن و من کراشمو فالو کردم و اونم فالوم کرد و منم میشناسه

پسرعموم هم اوکیه بد نیست ولی باهاش کات کردم خیلی وقته انگار دیگ بهش محل نمیدم و ...

بعد اونسری اومده میگ چرا فلانی (کراشم) فالو کردی😐 گفتم مشکلیه؟! گفت اوکی

البته به گوشم خورده کراشم گفته این دختر باشخصیت هست

حالا موندم چیکار کنم😅😅☹️

اول بگو چندسالشه این دوست بابات کودک همسری نشه داستان 😂😂

دراین زمانه ی بی های و هوی لال پرست/خوشابه حال کلاغان قیل و قال پرست/چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا برای اینهمه ناباور خیال پرست؟؟؟؟؟؟/به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کندماهی زلال پرست/رسیده هاچه غریب و نچیده می افتندبه پای هرز علف های باغ کال پرست/رسیدم به کمالی که جز انالحق نیست کمال دار برای من کمال پرست هنوزم زنده ام و زنده بودنم خاریست به تنگ چشمی نامردم زوال پرست 

وای منم رو یکی کراشم لعنتی خییییییلی خوبهههه ولی فقط از دور دیدمش😐

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم رو یکی کراشم لعنتی خییییییلی خوبهههه ولی فقط از دور دیدمش😐

از نزدیک زشته شک نکن 😂

برای خودتون بیشتر زمان بذارید،درسته وقت طلاست ولی شما الماسید❤🌱
از نزدیک زشته شک نکن 😂

نههه لعنتی از همه لحاظ خوبه یکی دوبارم دنبالم افتاده ولی خاک تو سرش دیگه ازش خبری نشد😂

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
استوری بذار ریپ بزنه بعد کم کم شروع میشه🤣

کثاافططط ریپ نمیزنه😂

فقط میبینه و پستام لایک میکنه 

اونم استوری نمیزاره من ریپ بزنم🤣🤣🤣

باید بزارمش کلوزفرندم😂😍

دیروز با اکانت ناشناس واسش یه اهنگ عاشقانه فرستادم هنوز سین نزده😅😂

تو اخرش خودتو لو میدی 😂😂