2777
2789
عنوان

خانما من باردارم 31هفته

207 بازدید | 26 پست

خانما من شهر خودمم مشهد شوهرم بابلسره با خانوادش من گفتم میخوان بیان دیدن بچم باید طلا بخرن بیان نخریدن نیان چون ما رسم داریم بد گفتم اخه ته سر عقد طلا دادن نه سر هیچ مراسمی منم ارزو دارم 

والا باز برای تو خریدن 

برای من اونم نخریدن 

با اون حرفت فقط اعصاب خودت و خورد کردی و زندگی تو توی تلاطم انداختی

عین من فکر کن اصلا وجود ندارن ، بود و نبودشون برات مهم نباشه باور کن اینجوری راحت تری 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه کادو را ما باید تعیین کنیم ..انقد توقعی نباشید از مردم.. داشته باشن میخرن نداشته باشن نمیخرن.. طلا با اجرتش گرمی ۲ میلیون میشه 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
مگه کادو را ما باید تعیین کنیم ..انقد توقعی نباشید از مردم.. داشته باشن میخرن نداشته باشن نمیخرن.. ط ...

توفع کدوم توقع عزیزم میگم سر عقدم زیر لفظی 100 تومن بهم دادن واسم یک انگشتر طلا نخریدن من جلو خانوادم شخصیت دارم از تو جوب ک پیدام نکردن

توفع کدوم توقع عزیزم میگم سر عقدم زیر لفظی 100 تومن بهم دادن واسم یک انگشتر طلا نخریدن من جلو خانواد ...

ببین خانواده ای که سرعقد طلا ندن مطمئن باش برای زاییدنت هم نمیدن.. از الان بیخیالش شو

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
والا باز برای تو خریدن  برای من اونم نخریدن  با اون حرفت فقط اعصاب خودت و خورد کردی و زن ...

نه عزیزم نخریدن دلت خوشه ها لباس دست دوم این و اون مادر شوهرم واسم میاورد بیا بپوش یا لباس خواهر شوهرم ک بیا بپوش اون نمیپوشه

خب پس بهتر منم نمیبینمشون چون نمیزترم دیدنم بیان

یعنی واقعا میخوای بگی چون طلا نمیدین نمیزارم بچه را ببینید

یعنی واقعا میخوای بگی چون طلا نمیدین نمیزارم بچه را ببینید

اره میدونی چرا من با مامانمم قهر بودم باردار یودم مادرشوهرم هی سرکوفت ک من باید جمعت کنم بچم چیوار کرده کرده ک نوم واسم بکنه خب پس نیاد چون خیلی دلم شکسته ازش من اون موقع خیلی تنها بودم

بله بابام و مامانم هم جهیزیه دادن هم سیسمونی ادنا حتی تو جهیزیه هم کمک نکردن

واقعا باید بدن به همسرت بگو وقتی پدر مادر من همه کار واسه زندگی ما و نوه شون میکنن پدر مادر تو هم باید بکنن باید اندازه جهیزیه به نینی کادو بدن اگه دختره طلا اگه پسره سکه این دیگه توقع نیست بایدیه کاش بابات که دید اینا بهت سر عقد هیچی ندادن سیسمونی نمیخرید تا بفهمن وظیفه ای دارن 

واقعا باید بدن به همسرت بگو وقتی پدر مادر من همه کار واسه زندگی ما و نوه شون میکنن پدر مادر تو هم با ...

بابام و مامانم دلشون نمیاد میگن دلمون نمیاد اذیت بشی یتیم ک نیستی حتی داداشم هی میگقت جوش سیسمونی و خرج بیمارستان و نزنی خداروشکر شوهرم خرج ک بیمارستان واسم واریز کرده ولی میگم ک داداشم واسه سسیسمونی میگفت جوش نزنی

بابام و مامانم دلشون نمیاد میگن دلمون نمیاد اذیت بشی یتیم ک نیستی حتی داداشم هی میگقت جوش سیسمونی و ...

چون میدونن خانوادت تحمل سختی کشیدنتو ندارن از سر باز میکنن کاش تحمل میکردی چند روز وقتی دیدن نوشون یه لباس درست نداره شاید میفهمیدن وظیفه ای دارن من سر پسرم هر چی سیسمونی خرید بابام دونه دونه گفتم تا مادر همسرم اندازش سکه خرید الانم سر دخترم هی میرم مییام طلا بچگونه نشون میدم که اره این خوبه مامان بابام بخرن فهمیدم اونام تو فکرشن بخرن