خانما من شهر خودمم مشهد شوهرم بابلسره با خانوادش من گفتم میخوان بیان دیدن بچم باید طلا بخرن بیان نخریدن نیان چون ما رسم داریم بد گفتم اخه ته سر عقد طلا دادن نه سر هیچ مراسمی منم ارزو دارم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی واقعا میخوای بگی چون طلا نمیدین نمیزارم بچه را ببینید
اره میدونی چرا من با مامانمم قهر بودم باردار یودم مادرشوهرم هی سرکوفت ک من باید جمعت کنم بچم چیوار کرده کرده ک نوم واسم بکنه خب پس نیاد چون خیلی دلم شکسته ازش من اون موقع خیلی تنها بودم
بله بابام و مامانم هم جهیزیه دادن هم سیسمونی ادنا حتی تو جهیزیه هم کمک نکردن
واقعا باید بدن به همسرت بگو وقتی پدر مادر من همه کار واسه زندگی ما و نوه شون میکنن پدر مادر تو هم باید بکنن باید اندازه جهیزیه به نینی کادو بدن اگه دختره طلا اگه پسره سکه این دیگه توقع نیست بایدیه کاش بابات که دید اینا بهت سر عقد هیچی ندادن سیسمونی نمیخرید تا بفهمن وظیفه ای دارن
بابام و مامانم دلشون نمیاد میگن دلمون نمیاد اذیت بشی یتیم ک نیستی حتی داداشم هی میگقت جوش سیسمونی و ...
چون میدونن خانوادت تحمل سختی کشیدنتو ندارن از سر باز میکنن کاش تحمل میکردی چند روز وقتی دیدن نوشون یه لباس درست نداره شاید میفهمیدن وظیفه ای دارن من سر پسرم هر چی سیسمونی خرید بابام دونه دونه گفتم تا مادر همسرم اندازش سکه خرید الانم سر دخترم هی میرم مییام طلا بچگونه نشون میدم که اره این خوبه مامان بابام بخرن فهمیدم اونام تو فکرشن بخرن