2777
2789
عنوان

خانما من باردارم 31هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 26 پست
چون میدونن خانوادت تحمل سختی کشیدنتو ندارن از سر باز میکنن کاش تحمل میکردی چند روز وقتی دیدن نوشون ی ...

ب سلامتی زایمان کنی عزیزم. نخرن واقعا من نمیزارم بیان دیدنم چون هم بهم احترام نمیزارن هم خرج واسم نکردن من هیچی واسه پسرشون خرج نکردن سرم منتم میزران

ب سلامتی زایمان کنی عزیزم. نخرن واقعا من نمیزارم بیان دیدنم چون هم بهم احترام نمیزارن هم خرج واسم نک ...

مرسی عزیزم تو هم همین طور اما واقعا حق میدم بهت توقع زیادی نیست یه جور احترامه ندار که نیستن یه هدیه خریدن دیگه واقعا حداقل کاره‌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم تو هم همین طور اما واقعا حق میدم بهت توقع زیادی نیست یه جور احترامه ندار که نیستن یه هدیه ...

مرسی عزیزم شاید باورت نشه من کم خونی داشتم تو بارداری بستری بیمارستان شدم دوروز هی زنگ زدم عروستون همراه میخواد یک نفر بیاد مادز شوهرم نیومد نیم ساعت بهم سر بزنه😣من خانوادمم نبودن

مرسی عزیزم شاید باورت نشه من کم خونی داشتم تو بارداری بستری بیمارستان شدم دوروز هی زنگ زدم عروستون ه ...

خدا رو شکر الان سلامتی میگذره این روزا خدا رو شکر محتاجشون نشدی یه جوری گذروندی اینجور که میگی کاری نمیکنن منت میزارن کاری کنن که دیگه هیچی کم کم با همسرت حرف بزن ادامه دار نه تو جمله های کوتاه فقط چند دقیقه انقدر مقایسه کن که بفهمه اونم 

خدا رو شکر الان سلامتی میگذره این روزا خدا رو شکر محتاجشون نشدی یه جوری گذروندی اینجور که میگی کاری ...

شوهرم خودش میفهمه باورت میشه انقدر ک از مامان من و داداشم حرف شنوی داره از خانواده خودش نداره

حرف شوهرت چیه؟

عشق(حضرت عباس ع)                                                                                            سخته ، ولی آخرش قشنگه:)                          میشه واسه ت دلیم یه صلوات بفرستین صحیح و سلامت بیاد بغلم😍🤍🌱
چون میدونن خانوادت تحمل سختی کشیدنتو ندارن از سر باز میکنن کاش تحمل میکردی چند روز وقتی دیدن نوشون ی ...

چقد کارتون زشته انگار دارید کادو گدایی میکنید یه کم عزت نفس دلشته باشید طلا داشتن اینجوری ارزش نداره

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
چقد کارتون زشته انگار دارید کادو گدایی میکنید یه کم عزت نفس دلشته باشید طلا داشتن اینجوری ارزش نداره

گدایی چیه چی میگی . الان میفهمی چقدر حرفت توهین امیزه ؟ مادر پدرن معنی پدر مادر و میدونی ؟ واسه خوشحالی و سر بلندی بچشون کادو بدن گدایی حساب میشه ؟ خدا رو شکر خدا انقدر به خودم و مادر پدرم داده کسی گدایی نکنه . شمام یه کم رو چیزی که میگی اول فکر کن بعد نظر بده . خدا رو شکر معنی گدایی رو هم فهمیدیم 

گدایی چیه چی میگی . الان میفهمی چقدر حرفت توهین امیزه ؟ مادر پدرن معنی پدر مادر و میدونی ؟ واسه خوشح ...

این که به عمد عکس نشون میدی که اونا مجبور بشن بخرن اسمش چیه اونا هم اگه بخرن از رو ناچاریه وگرنه بدون عکس نشون دادن خودشون میخریدن

انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
این که به عمد عکس نشون میدی که اونا مجبور بشن بخرن اسمش چیه اونا هم اگه بخرن از رو ناچاریه وگرنه بدو ...

یه بار دیگه بخون ببین چی نوشتم مامانم اینا خودشون میخرن انتخاب و گذاشتن به عهده من مادر شوهرم هم همین طور تا حالا هر کاری مامان بابام کردن فهمیده مثل همون کارو کرده شما انگار کلا معنی گدایی رو نمیدونی یا بهت یاد دادن مادر پدر وظیفه ای ندارن در قبال بچشون همین جوری الکی بچه بیارن هیچ کاریم واسه بچه هاشون نکنن اگرم بچه چیزی بخواد توقع و گدایی حساب میشه . طرز فکرمون با هم فرق داره شما گدایی نکن اما زحمت بکش لاقل قبل حرف زدن حرفتو مزه مزه کن 

یه بار دیگه بخون ببین چی نوشتم مامانم اینا خودشون میخرن انتخاب و گذاشتن به عهده من مادر شوهرم هم همی ...

و‌الا چیزیه که خودت گفتی سر سیسمونی دونه دونه گفتم تا اندازش سکه خریدن یا میرم و میام عکس طلا نشون میدم این یعنی چی اگه سکه میخواستن بخرن میخریدن نیاز نبود شما دونه دونه سیسمونیتو بگی که اونارو مجبور کنی بخرن یا هی بری و بیای عکس طلا نشون بدی انتخاب به عهده خودت گذاشتن نگفتن هی برو وبیا عکس نشون بده تا اونا مجبور بشن بخرن با خودت چند چندی اول این حرفا رو میزنی بعد میگی خودشون خریدن