2777
2789

عزیزم منم میزنم خیلی دردناکه.جوش نیست، اسمش دمل یا کورکه، واسه من جوشش نپخته بود ک بترکه راحت شم،سرچ کردم نوشته بود کمی زردچوبه رو با چند قطره آب قاطی کن مثل خمیر درست بشه.بعد بزار روش،هی تمدیدش کن بعد پخته میشه و میترکه.بعدش فشار بده چرکش تخلیه بشه و بعدش کرم زینک بزن روش تا خشکش کنه.

محتاج صلوات شمام(لطفا منو یک صلوات مهمون کنید)❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چشم و ابروت شبیه مریم مومنه

جدی چن نفر دیگه هم گفتن توی یه تاپیکی

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
جدی چن نفر دیگه هم گفتن توی یه تاپیکی

اوهوم اوهوم

شیردوش برقی اونت اصل مدل SCF395/11 کاملا سالم و در حد نو، فقط نیاز به شیشه شیر اونت داره، خیلی کم استفاده شده ۳ میلیون تومن و آغوشی سه کاره چیکوی اصل، خیلی کم استفاده شده، در حد نو، ۴۰۰ هزار تومن
گلم وقتی میگم مینشستم منظورم باسن بود همون جوشایی روی بیکنی میزنه روی باسنم میزنه خیلی دردناکه ولی ب ...

اگه با این کار رفتن برو خدارو شکر کن واقعا الکل برات معجزه کرده والا خیای ها هستن سالها درگیرش هستن

...thi too shall pass
الکل نمیسوزه بزنم

نه سوزشش همون لحظه اس ولی خب ضد عفونی میکنه بخاطر شلوارهایی که میپوشیم خل درست هوا نمیخوره باکتری جم میکنه 

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 
اگه با این کار رفتن برو خدارو شکر کن واقعا الکل برات معجزه کرده والا خیای ها هستن سالها درگیرش هستن

اره واقعا خودمم باورم نمیشد ایده همسرم بود باور نمیکنی بخدا بیکنی باسن جدا بس جوشای کله گنده دردناک میزدم یه روز گفت اینکارو انجام بده و واقعانم جواب داد😁