2777
2789
دقیقا همینطوره

اره دیگه هم عفونت باکتری همم به مرور پوست اون قسمت تیره میشه هرزگاهی تو خونه دامن خالی بپوشی خوبه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پشتت میزنی یا ببینی؟منم پشتم جوش میزنه 

هر دوجا بیشتر باسنم

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

آخ منم یسری بخاطر حساسیت به ژیلت اینطوری شدم 

اون ناحیه پایین بود نمیشد راه برم . هنوز هم جوش نرسیده بود بترکونمش . مادربزرگم یه خمیر نمدونم با چه چیزایی درست کرد گفت بذار تا جوشه سر باز کنه . منم خمیر رو گذاشتم یه یک ساعتی گذشت چنان سوزشی حس کردم.  دیدم خودش ترکیده و تخلیه شده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
دادی خودش پت الکل میمالید😏🤭

😐😐😐😶😶😶نه والا فقط ایده خودش بود

ببخشید جوشات قرمز بودن؟جوشای قدیمی هم میره؟

اره هم جوش قرمز هم چزکی