2821
2789
دقیقا همینطوره

اره دیگه هم عفونت باکتری همم به مرور پوست اون قسمت تیره میشه هرزگاهی تو خونه دامن خالی بپوشی خوبه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پشتت میزنی یا ببینی؟منم پشتم جوش میزنه 

هر دوجا بیشتر باسنم

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

آخ منم یسری بخاطر حساسیت به ژیلت اینطوری شدم 

اون ناحیه پایین بود نمیشد راه برم . هنوز هم جوش نرسیده بود بترکونمش . مادربزرگم یه خمیر نمدونم با چه چیزایی درست کرد گفت بذار تا جوشه سر باز کنه . منم خمیر رو گذاشتم یه یک ساعتی گذشت چنان سوزشی حس کردم.  دیدم خودش ترکیده و تخلیه شده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
دادی خودش پت الکل میمالید😏🤭

😐😐😐😶😶😶نه والا فقط ایده خودش بود

ببخشید جوشات قرمز بودن؟جوشای قدیمی هم میره؟

اره هم جوش قرمز هم چزکی

2825
2823
2791
2779
2792