2777
2789
دقیقا همینطوره

اره دیگه هم عفونت باکتری همم به مرور پوست اون قسمت تیره میشه هرزگاهی تو خونه دامن خالی بپوشی خوبه

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پشتت میزنی یا ببینی؟منم پشتم جوش میزنه 

هر دوجا بیشتر باسنم

چرا بزایم پسری ٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری..😅😅😅😇😇.. کاربر قدیمی... 

آخ منم یسری بخاطر حساسیت به ژیلت اینطوری شدم 

اون ناحیه پایین بود نمیشد راه برم . هنوز هم جوش نرسیده بود بترکونمش . مادربزرگم یه خمیر نمدونم با چه چیزایی درست کرد گفت بذار تا جوشه سر باز کنه . منم خمیر رو گذاشتم یه یک ساعتی گذشت چنان سوزشی حس کردم.  دیدم خودش ترکیده و تخلیه شده

بدترین آدما اونایی هستن کهمیدونن روی چی حساسی و دقیقا همون کار را انجام میدن …
دادی خودش پت الکل میمالید😏🤭

😐😐😐😶😶😶نه والا فقط ایده خودش بود

ببخشید جوشات قرمز بودن؟جوشای قدیمی هم میره؟

اره هم جوش قرمز هم چزکی